Bs in sportmanagement

University of Delaware

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs in sportmanagement

University of Delaware

Zet uw passie voor sport in een mooie carrière

De Sport Management belangrijke is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in de multi-miljard dollar sport industrie.

Als sportmanagement belangrijk, zult u cursussen die specifiek zijn voor de sport beheer discipline zijn, evenals business courses die zullen helpen om kwantitatieve analyse vaardigheden en een goed begrip van essentiële zakelijke concepten te ontwikkelen.

Als sportmanagement afgestudeerde, zult u diverse en interessante carrièremogelijkheden te vinden. Deze omvatten een carrière in de professionele en minor league sport, intercollegiale en de middelbare school atletiek, internationale en nationale sport bestuursorganen, sport agentschappen, sportfaciliteiten, bedrijven die sport gebruiken om hun producten en sport marketing en event management bedrijven de markt te brengen.

PROGRAMMA HOOGTEPUNTEN

Stage Opportunities

De Lerner College sport management programma zal u helpen om boven en buiten je passie te gaan voor de sport door daagt je uit academisch en u te voorzien van praktische ervaring buiten het klaslokaal. Als onderdeel van deze ervaring, zul je een negen-krediet stage tijdens je laatste jaar af te ronden.

vrijwilligerswerk

als een Lerner College Sport Management student, Krijgt u toegang tot een aantal mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met de UD Athletic Department en andere sportorganisaties in het gebied hebben. Ons doel is voor u om zo veel praktische ervaring als mogelijk te doen, terwijl het ontwikkelen van professionele netwerken binnen de sport-industrie.

Carrièremogelijkheden

  • Game presentatie assistent
  • Verkoopadviseur
  • account executive
  • Merchandise vertegenwoordiger
  • Inside sales representative
  • Account Manager
  • FINANCIEEL ADVISEUR
  • Atletische directeur
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Newark, Delaware
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Newark, Delaware
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan