Bs in sterrenkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bs in de sterrenkunde

Astronomen zoeken antwoorden op enkele van de grootste en oudste vragen in de wetenschap: hoe is het heelal begonnen? Hoe gaat het af? Wat is er in het heelal? Hoe vormen sterren, planeten, sterrenstelsels en zwarte gaten? Hoe eindigen ze? Aan de hand van deze vragen behoren natuurkunde, wiskunde, chemie, biologie, informatica, optica en instrumentatie, en zelfs geschiedenis en filosofie zijn companion velden. Het academische astronomieprogramma van de UH Hilo maakt gebruik van de astronomie-infrastructuur van Mauna Kea en het Universiteitspark van Wetenschap en Technologie om studenten kennis te maken met sterrenkunde en astrofysica, en opleiding in moderne methoden van observatie-astronomie.

De bacheloropleiding biedt de vaardigheden die nodig zijn voor studenten die op zoek zijn naar carrières in sterrenkunde, als professionele onderzoeksstudenten, technische medewerkers van het observatorium, of werken op gerelateerde terreinen, waaronder planetaire geowetenschappen, onderwijs en uitreiking.

Missie

Het astronomieprogramma van de UH Hilo heeft tot doel (a) de wetenschappelijke kennis en analytische vaardigheden van studenten te ontwikkelen, ongeacht of ze hoofdzakelijk zijn of niet, door middel van een focus op het gebied van sterrenkunde; En (b) een waardering van wetenschap, in het bijzonder astronomie, bij studenten inrichten. Het programma biedt de studenten overdraagbare vaardigheden, zodat ze kunnen presteren in een breed scala aan STEM-gerelateerde velden. Door de studie van sterrenkunde zullen afgestudeerden ook leren om de wetenschap ruimer te waarderen en te begrijpen, zodat ze meer geïnformeerde burgers kunnen zijn. De bacheloropleiding, die gebruik maakt van onze toegang tot Mauna Kea Observatories, biedt de opleiding die nodig is voor studenten die op zoek zijn naar astronomie - als professionele astronomen, technische medewerkers van het observatorium en opvoeders. Ons programma ondersteunt de liberale kunstmissie van de universiteit door algemene opleidingskursussen op een gebied van groot belang voor de staat Hawaii te bieden.

Programma Learning Outcomes

Het BS-programma in astronomie is ontworpen om studentenmeesterschap te ontwikkelen van:

 • Belangrijkste gebieden van de moderne sterrenkunde: sterren, planeten, interstellair / intergalactisch gas, sterrenstelsels en kosmologie;
 • Basics van mechanica, optica, elektromagnetisme, atoomstructuur en moderne natuurkunde; en
 • Praktische applicaties zoals instrumentatie, berekening, moderne observatietechnieken en data analyse.

Doelstellingen voor het leren van studenten in de major

Afgestudeerden worden ook verwacht:

 • De relaties tussen sterrenkunde en andere wetenschapsgebieden begrijpen;
 • Problemen oplossen met wetenschappelijke redenering en kritische denkvaardigheden;
 • Communiceren complexe ideeën effectief, zowel mondeling als schriftelijk; en
 • Waardeer de impact van de sterrenkunde in de staat Hawai'i.

We proberen ook alle gelegenheid te bieden voor de studenten om oorspronkelijk onderzoek te verrichten met medewerkers van het faculteit of van het personeel van Mauna Kea Observatories.

Speciale aspecten van het astronomie programma

Het departement is gevestigd in het nieuwe wetenschaps- en technologiegebouw, dat moderne kantoren, klaslokalen, inleidende en gevorderde universitaire laboratoria biedt, en faculteitsonderzoeksfaciliteiten die studenten een ideale werkomgeving bieden.

De afdeling bezit een waarnemingsplaats op Mauna Kea onder enkele van de grootste en krachtigste instrumenten ter wereld. Een geplande nieuwe telescoop biedt studenten de gelegenheid om onderzoeksprojecten te volgen onder toezicht van de faculteit van de faculteiten, die actief zijn op het gebied van astronomie. Daarnaast biedt het Observatory Internship programma, gecoördineerd met instellingen op het Universiteitspark van Wetenschap en Technologie, studenten een unieke kans om praktische of onderzoekservaring bij astronomische observatoria bovenop Mauna Kea te behalen alvorens hun diploma te behalen.

Het Space Grant Fellowship Program biedt competitieve stipendies aan studenten van uitzonderlijke belofte, meestal tijdens hun senior jaar. De stipendies zorgen voor een volledige afwijzing van colleges en een kleine stipendie. Space Grant Fellows onderhouden een voorgenomen onderzoeksproject onder toezicht van een faculteits mentor en nemen deel aan universiteitswijdte Space Grant College symposia. Financiering voor het reizen naar vergaderingen is beschikbaar via dit programma.

Geaffilieerde faculteit van het University Technology Park en andere faciliteiten bieden een uitgebreid aanbod aan aanvullende cursussen voor speciale topics die de mogelijkheden voor studenten uitbreiden.

BS in Astronomie Vereisten

Groep 1. Algemene Basis Basis, Gebied en Integratieve Eisen in effect Herfst 2011

Studenten kunnen kiezen om af te studeren in het kader van de Algemene Onderwijsbond Basic, Ruimte en Integratieve eisen en afstuderen eisen die gelden op het moment dat ze ging de UH System, wanneer ze ingevoerd UH Hilo, of wanneer ze afstuderen, mits er geen onderbreking in de inschrijving.

Studenten moeten voldoen met hun studieadviseur om ervoor te zorgen dat ze zich inschrijven voor cursussen die hen in staat stellen aan deze eisen alsmede eisen voor de grote en voor het afstuderen te voldoen. Sommige cursussen kunnen voldoen aan zowel General Onderwijs eisen en de belangrijkste eisen.

De nieuwe GE basic, kern, en integratieve eisen en lijsten van gecertificeerde cursussen worden op de website geplaatst Algemene Onderwijsbond.

Groep 2. Belangrijke eisen

1.Vereisende vakken in sterrenkunde en natuurkunde (48 studiepunten)

 • ASTR 110L Gen Astronomie Lab (1)
 • ASTR 180 Princ Of Astron I (3)
 • ASTR 181 Princ Of Astron II (3)
 • ASTR 250-250L Observatory Astronomy (3), Observatory Astronomy Lab (1)
 • ASTR / PHYS 260-260L Computational Physics & Astron (3), Computational Phys & Astr Lab (1)
 • ASTR 350 Stellaire Astrofysica (3)
 • ASTR 351 Galactische & Extragale Astrophys (3)
 • ASTR 495A-495B Seminarie (1), Seminarie (1)
 • PHYS 170-170L Gen Phys I: Mechanica (4), Gen Phys I Lab (1)
 • PHYS 171-171L Gen Phys II: Elec & Magnetisme (4), Gen Phys II Lab (1)
 • PHYS 270 Gen Phys III: Intro Moderne Phy (3)
 • PHYS 331 Optica (3)
 • PHYS 341 Thermodynamica (3)
 • En 6 studiepunten in extra PHYS of ASTR op 300- of 400-niveau, met uitzondering van ASTR 400 Observatory Stage (1-6)

2. Vereiste vakken in gerelateerde vakken (24 studiepunten)

 • CS 150 Inleiding tot de computerwetenschap I (3)
 • CHEM 161-161L Algemene Chemie I (3), Algemene Chemie I Lab (1)
 • MATH 205-206 Calculus I (4), Calculus II (4)
 • MATH 231-232 Calculus III (3), Calculus IV (3)
 • MATH 300 Gewone Diff Equations (3)

Totaal aantal semesteruren vereist voor de BS in sterrenkunde

120 studiepunten vereist.

Notes

 1. Studenten moeten tenminste een 2,0 GPA verdienen in cursussen die nodig zijn voor de grote.
 2. Om een ​​bachelor of degree in de sterrenkunde te behalen, moeten studenten voldoen aan de vereisten voor de grote en voldoen aan alle andere bacheloropleidingen van de universiteit.
 3. Een 2.0 of beter in elke vereiste cursus boven in ASTR, PHYS en MATH is vereist.
 4. Een minimum van 30 studiepunten is vereist op het 300- of 400-niveau.
 5. Studenten die tijdig vooruitgang willen maken op het gebied van de afstudeervorming, worden aangespoord om alle vereisten te volgen.
 6. Daarnaast is bij het plannen van een cursusschema verplicht om op de hoogte te zijn van de cursusvooronderstellingen en de frequentie waarmee cursussen worden aangeboden. Deze informatie is beschikbaar in de cursussen.
 7. Om vooruitgang te boeken naar de afronding van de opleiding, worden de studenten aangemoedigd om elk semester te ontmoeten met een adviseur alvorens te registreren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learni ... Lees meer

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learning. Lees Minder