Bs in toegepaste meteorologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science in de Toegepaste Meteorologie biedt een praktische kennis van de fysica en de dynamiek van de atmosfeer en bereidt de afgestudeerde voor een reeks van meteoroloog posities in de regering, militair of als onderzoekers of de luchtvaart meteorologen in de particuliere sector. De nadruk wordt gelegd op het toepassen van de theorie naar de operationele weersvoorspellingen en besluitvorming voor het weer-gevoelige sectoren. Studenten maken gebruik van een state-of-the-art Meteorologie Lab en computer ingerichte klaslokalen te begrijpen en voorspellen van complexe atmosferische verschijnselen variërend van zware onweersbuien en tornado's, cyclonen, fronten, en jet streams, de wereldwijde klimaatverandering en hoe het is aan het veranderen.

Studenten in de Toegepaste Meteorologie mate kunnen ervoor kiezen om een ​​Emergency Response de meteoroloog of Aircraft Dispatching certificaat na te streven. Rampenbestrijding meteorologen zijn in de vraag door de National Weather Service en andere overheidsinstanties voor incident response operaties waarbij een snelle en betrouwbare weergerelateerde ondersteuning van de besluitvorming voor evenementen zoals bosbranden, orkanen, overstromingen en gevaarlijk materiaal morsen. Gecertificeerde vliegtuigen dispatchers in dienst zijn van de luchtvaartmaatschappijen aan de grond gebaseerde taken van vitaal belang voor een succesvolle luchtvaartmaatschappij operaties, waaronder in-flight controle van de weersomstandigheden te beheren.

Deze graad voldoet aan alle eisen voor undergraduate studie in de meteorologie aanbevolen door de American Meteorological Society, de National Weather Service, en de US Air Force. Alle afgestudeerden ook voldoen aan de Amerikaanse Office of Personnel Management kwalificatienormen voor de functie van meteoroloog.

De Bachelor of Science in de Toegepaste Meteorologie graad wordt ondergebracht in het Departement Toegepaste Aviation Wetenschappen in het college van de Luchtvaart.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in de Toegepaste Meteorologie vereist een succesvolle afronding van een minimum van 120 credit-uren. Studenten moeten zich ervan bewust dat veel opleidingen hebben voorwaarden en / of corequisites en moet van plan om de benodigde wiskunde-calculus reeks te starten zodra zij in aanmerking komen. Bovendien zijn alle meteorologische (WX) klassen, behalve WX 201, WX 203L en WX 301, aangeboden slechts eenmaal per jaar, alhoewel enkele aanvullende zomerklassen te bieden.

De cursussen die nodig zijn om dit diploma te verdienen zijn hieronder vermeld.

Laatst bijgewerkt op jan 2017

Over de school

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Lees Minder