Read the Official Description

BS Computer Science

Computer Science omvat de theorie en technieken waarmee informatie wordt gecodeerd, opgeslagen, gecommuniceerd, getransformeerd, en geanalyseerd. Het heeft betrekking op de theorie van algoritmen (dat wil zeggen effectieve procedures of programma's), de structuur van talen voor de expressie van algoritmen, en het ontwikkelen van algoritmen voor het oplossen van praktische problemen. Een centraal staat is de studie van de computersystemen (hardware en software) voor het automatisch uitvoeren van deze algoritmen.

Het ministerie van Computer Science aan de Universiteit van Denver heeft een Bachelor of Science in Computer Science. De mate is sterk gebaseerd op de wiskunde en, in feite, zal een student automatisch voldoende kredieten voor een minderjarige in de wiskunde te verwerven. Een extra kleine vereist. De tweede minor kan in een andere dan de wiskunde of informatica discipline.

Total Credit Hours

183 kwartaal uren.

CURRICULUM

Studenten die geïnteresseerd zijn in een BS Computer Science zal moeten het curriculum beschreven in het Bulletin voltooien.

Voorbeeld Programma

Omdat er veel variaties op dit schema, moeten de leerlingen hun eigen schema in overleg te kiezen met een academische adviseur van de afdeling Computer Science. De steekproef geeft ook keuzevakken die kunnen worden genomen om kennis te ontwikkelen in een van de onderzoeksgroepen concentraties van de afdeling.

Slechts twee COMP keuzevakken nodig zijn in het laatste jaar, maar vaak een reeks begint in de herfst dus het best kan zijn om de twee te nemen in de herfst / winter kwartalen.

Alle keuzevakken, met name de wiskunde en COMP keuzevakken, moet worden geselecteerd in nauw overleg met een studieadviseur van de Computer Science Department. De cursussen voor de niet-wiskunde minor moet worden gekozen in overleg met een studieadviseur van de afdeling waar de minderjarige wordt toegediend.

TOELATING

Beurzen

De School of Engineering en Informatica is geluk te hebben begiftigd beurzen beschikbaar voor de kwalificatie studenten.

Hoe te kwalificeren

Beurzen worden toegekend voornamelijk gebaseerd op behoefte, zoals bepaald door de gratis applicatie voor Federal Student Aid (FAFSA) en verdienste. Sommige donoren hebben specifieke eisen voor ontvangers van hun beurzen gevestigd.

Hoe meld ik mij aan

Door te worden toegelaten tot de universiteit van Denver, wordt u automatisch in aanmerking voor deze beurzen. Actueel departementale beurzen omvatten:

  • Computer Science Scholarship
  • Deans Undergraduate Scholarship

Ontvangers van beurzen kunnen op de jaarlijkse Undergraduate Scholarship receptie aan hun donoren.

HONORS & ONDERSCHEIDINGEN

Haal het meeste uit uw undergraduate ervaring in een stimulerende academische en sociale gemeenschap. Wanneer u in de Universiteit Honors Program bent geaccepteerd, zult u genieten van de kleine klassen en hechte gemeenschap van een prive-universiteit, samen met de mogelijkheden en de middelen van een onderzoeksuniversiteit.

IN HET BUITENLAND STUDEREN

Gerangschikt in de top vijf van het aantal studenten studeren in het buitenland, is de Universiteit van Denver bekend om de impact zijn studenten internationaal. Bij de afdeling Computer Science, het engagement van de universiteit om de internationale leren delen wij en sterk onze studenten aan te moedigen om deel te nemen aan Study Abroad programma's.

Cherrington Global Scholars Program

Door de Cherrington Global Scholars Program, primaire studie van de universiteit in het buitenland programma, kunt u in het buitenland studeren voor ongeveer dezelfde prijs als een term in DU.

Plan uw studie in het buitenland ervaring zorgvuldig. Hier zijn een paar dingen te overwegen:

  • De informatica-afdeling curricula is ontworpen voor u om je studie te voltooien in 4 jaar.
  • Om de vier jaar afstuderen pad te blijven, zal je nodig hebt om "op schema" met uw opleiding op het moment dat u vertrekt voor studie in het buitenland en je kan het nodig zijn om te studeren aan een instelling die gelijkwaardige cursussen biedt.
  • De instellingen die de benodigde cursussen aan te bieden zijn beperkt, afhankelijk van de mate en kan veranderen van het ene jaar naar het volgende.

Voor meer informatie over de Cherrington Global Scholar Program, contact op met uw studieadviseur.

Doorstromers

We zijn blij met de overdracht studenten van de School of Engineering en Informatica en hebben vele studenten die zijn gekomen om ons van de scholen in de VS en het buitenland.

Eerste stap

Bezoek de undergraduate overdracht student website en bekijk de normen voor toelating alsmede de DU Transfer Matrix. De matrix en herziening van de opnames normen zal u helpen met een soepele 2 + 2 academische overdrachtsplan van een van de Colorado Community Colleges.

Tweede stap

Vergaderingen plannen met de overdracht opnames en vertegenwoordigers van de informatica-afdeling om te praten over uw specifieke interesses. Zij zullen u meer informatie over de overdracht en de vereisten te geven.

Program taught in:
Engels

See 13 more programs offered by University of Denver »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum