Bs Informatietechnologie

University of North Carolina Wilmington

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs Informatietechnologie

University of North Carolina Wilmington

De informatietechnologie (IT) is een interdisciplinaire maatschappij die wordt gedeeld door twee afdelingen: de afdeling computerwetenschappen en de afdeling Informatica Operations Management. De twee afdelingen brengen verschillende sterke en perspectieven voor deze unieke maatschappij. Dit multidisciplinaire programma leidt tot een BS-graad in Informatietechnologie (BSIT).

Het programma volgt de richtlijnen die door professionele verenigingen voor gespecialiseerde programma's zijn uiteengezet, waaronder de Vereniging voor Computing Machinery, de Vereniging voor Informatiesystemen en de IEEE Computer Society.

Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de studenten in het kritisch en praktisch begrip van de informatietechnologie en bereidt ze voor op het gebied van informatietechnologie en / of verder op het afgestudeerde niveau. Het curriculum vormt de basis voor professionals in de informatietechnologie om een ​​perspectief te hebben van de snel groeiende en evoluerende wetenschap van technologie en hoe het kan worden beheerd en aangewend om bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

educatieve doelstelling

De primaire educatieve doelstelling van het programma is om afgestudeerden te produceren die in de beroepen van de informatietechnologie kunnen ingaan en vooruit te gaan, en verder te gaan met hun opleiding en op het gebied van verwante vakken afgestudeerd te worden. Met betrekking tot programma-uitkomsten moeten afgestudeerden de huidige en opkomende technologieën kunnen evalueren; Gebruikersbehoeften identificeren; Ontwerp gebruiksvriendelijke interfaces; IT-technologieën toepassen, configureren en beheren; De impact van IT op particulieren, organisaties en het milieu beoordelen; En fundamentele IT concepten en strategieën toepassen op real-world problemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 9, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Wilmington, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates