Bs machinebouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BS Werktuigbouwkunde

De undergraduate doelstellingen van het programma van de mechanische en Materials Engineering Department is om afgestudeerden te produceren die, binnen een paar jaar van afstuderen: 1. Breng hun engineering en het oplossen van problemen vaardigheden in de richting van vakmanschap, engineering graduate school, of niet-technische gebieden zoals geneeskunde, wetenschap, het bedrijfsleven, de wet, de openbare orde, terwijl het voortdurend om deel te nemen in het leven lang leren.

  1. Value en tonen karakter in hun gekozen roeping verantwoordelijk handelen, ethisch en professioneel terwijl bij te dragen aan een duurzaam gemeenschappelijk goed voor de samenleving.
  2. Bekijk hun educatieve ervaring als waardevol en belangrijk is voor hun professionele succes.

PROGRAMMA ONDERDELEN

Al onze technische programma's hebben verschillende onderdelen: 1. De universiteit van Common Curriculum Denver, die Eerste jaar Seminar, schrijven en Retorica, manieren van weten, en Advanced Seminar omvat; 2. Basic wetenschappen en wiskunde, met inbegrip van scheikunde, natuurkunde en wiskunde; 3. Een gemeenschappelijke technische achtergrond, met bijdragen van basismateriaal in de computer, elektrische en mechanische engineering; 4. Een vierjarig geïntegreerde technische volgorde, met de nadruk technisch ontwerp en project werk, waarvan een groot deel is interdisciplinair en omvat constructieve teamwork; 5. Een technische discipline (computer engineering, elektrotechniek, werktuigbouw); 6. Een specialisatie waardoor de discipline meer diepte, of aan te vullen het, afhankelijk van de individuele belangen van de student.

Engineering Design

De functie van de technische programma's die de meeste onderscheidt hen van programma's in het basis- of toegepaste wetenschap en wiskunde is technisch ontwerp, dat is zowel een kunst als een wetenschap. Onze programma's zijn voorzien van een vierjarige stengel van werk natuurlijk vereist van alle studenten, ongeacht het curriculum, welk ontwerp, projectwerk, team-werk, en de toepassing van wetenschappelijke en technische kennis en design vaardigheden reeds verworven tot de oplossing van interdisciplinaire techniek benadrukt problemen. Als de student vordert in het curriculum, wordt meer en meer een beroep gedaan op eerdere werk, en meer realistische beperkingen en overwegingen zijn nodig voor succes. De volgorde culmineert in een drie-kwart sluitstuk ontwerpproject in het laatste jaar worden uitgevoerd. Extra design werk is opgenomen in gespecialiseerde cursussen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few mile ... Lees meer

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few miles south of downtown Denver, is home to more than 11,500 students hailing from all regions of the United States and 83 other countries. Lees Minder