Bs of ba wiskunde

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs of ba wiskunde

University of Denver

BS of BA wiskunde

Wiskunde is een fundamenteel instrument voor de moderne wereld. Wiskundige analyse en modellering helpen bij weersvoorspellingen en voorspelling van aardbevingen, in het ontwerp van vliegtuigen en elektronische apparaten, in de ontwikkeling van geheime codes voor de veilige overdracht van informatie en in de financiële analyse en economische prognoses.

Het programma in de wiskunde aan DU bereidt u voor de vele mogelijkheden in deze gebieden. Onze studenten gaan naar een carrière in de high-tech industrie, de luchtvaartindustrie, de informatie management wereld, onderwijs en nog veel meer. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om afgestudeerde werk in de wiskunde, informatica of andere gebieden na te streven.

De BS en BA in wiskunde zorgen voor een sterke basis in de wiskunde met een bijzondere nadruk op de ontwikkeling van logische en analytische probleemoplossende vaardigheden. Deze belangrijke wordt vaak gecombineerd met een grote of kleine in een toepassingsgebied zoals natuurwetenschappen, informatica, of bedrijf. Carrièremogelijkheden omvatten wiskundige analist, wetenschappelijke toepassingen programmeur, programmeur analist, actuaris, en leraar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan