Bs onderwijs

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs onderwijs

West Virginia State University

Al meer dan 110 jaar, de Ministerie van Onderwijs heeft voorbereid leraren als menselijke ontwikkelaars die graag leren. De afdeling verzorgt toekomstige leraren door middel van een vormingsproces om voorbeeldige leraren in de regio, van staat en natie. De missie van de Education Program is om docenten als menselijke ontwikkelaars die graag leren bereiden. De Teacher Education Program werkt in de richting van de WVSU missie door het opleiden van leraar kandidaten die het belang van de openbare school-systeem en de economische ontwikkeling van deze regio en de staat te erkennen.

Bachelor of Science in het Onderwijs

Een student die plannen voor een carrière als leraar moet een curriculum in de lerarenopleiding, die leidt tot een Bachelor Science in Education graad en voldoet aan de academische eisen voor een vergunning om te onderwijzen in de openbare scholen van West Virginia na te streven.

Alle opties zijn georganiseerd op een zodanige wijze dat de lerarenopleiding kandidaten invullen van deze Nationale Raad voor de Accreditatie van de Leraar (NCATE) en West-Virginia Board of Education goedgekeurd programma kan zoeken en een West-Virginia onderwijs licentie hebben verleend.

Als kandidaten verlangen om les te geven in een andere dan West Virginia staat, kan de NCATE goedgekeurde programma afgerond West Virginia State University de kandidaten in aanmerking komen voor een vergelijkbare oorspronkelijke certificaat in de staat van hun keuze. Om zeker te zijn, moeten de kandidaten aan de eisen van andere staten te verkrijgen door contact op de juiste staats-certificering agentschap en deze informatie gebruiken bij het plannen van hun studieprogramma met hun adviseurs.

Afgestudeerden van het programma moet zijn ervan overtuigd dat alle openbare school studenten kunnen leren. Dit programma vereist kandidaten om aan te tonen dat (1) Ze zijn gericht op de openbare school student prestatie en succes. (2) Ze zijn rolmodellen voor de openbare school studenten. (3) Zij hebben het potentieel om een ​​lid van het beroep van leraar te zijn. Kandidaten moeten deze drie disposities het hele programma dat de voltooiing van een strenge academische inhoud specialisatie vereist, in combinatie met een complementaire sequentie van verwante algemene opleidingen, en een professionele reeks van opleidingen die ten minste 800 klokuren van het veld stages en student bevatten tonen lesgeven.

De volgende student uitkomsten vormen de basis voor het voorbereidingsprogramma.

  • Aantonen dat men kennis en vaardigheden op het onderwerp (en) van hun gekozen inhoud specialisatie.
  • Demonstreer begrip van diverse leerlingen, leerprocessen, en pedagogie van de planning, het onderwijs, en het beoordelen van de lessen die zijn ontwikkeling passende en pakken de nationale en staat normen.
  • Aantonen dat men kennis en vaardigheden in de integratie van technologie, alsmede de eenentwintigste eeuw leermiddelen en vaardigheden in hun eigen onderwijs, alsook het leerproces van hun leerlingen.
  • Demonstreer de disposities van een lid van het beroep van leraar en vertonen gedrag congruent met de leraar als een Human Developer conceptueel kader.
  • Aantonen dat men kennis en vaardigheden in het creëren en onderhouden van effectieve leergemeenschappen door het bevorderen van de communicatie binnen de school en de gemeenschap en door het ontwikkelen van klassenmanagement kaders die diverse vaardigheden en talenten van al haar leden waarderen en respect voor alle studenten te vergemakkelijken.

Deze uitkomsten worden behandeld in inhoud van de cursus, met relevante klasopdrachten, veld ervaringen, student assessments, en programma-evaluatie componenten en worden uitgesproken door het thema voor de WVSU voorbereiding van de docent-programma: Leraar als HUMAN Developer. Het thema dient als een verenigende concept of kader voor het hele programma, en brengt de essentie van de filosofie met betrekking tot goed onderwijs. Uitkomsten voor het programma afmaakten zal worden gemeten door multi-modale methoden, waaronder faculteit panel beoordeling, Grade Point eisen, portefeuilles, performance assessments, evaluaties in het veld ervaringen door gekwalificeerde begeleiders, spreken kansen, examens, projecten, en staat en de nationale evaluaties vereist door de West Virginia Board of Education. Meer informatie vindt u in de Lerarenopleiding Handbook, gekocht door elke kandidaat in het onderwijs 200.

Het WVSU programma is volledig geaccrediteerd door de Nationale Raad voor de Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE) tot en met 2015. Het is ook goedgekeurd door de West Virginia State Departement Onderwijs. Kandidaten uit West Virginia State University's Department of Education behaalde een 100% slagingspercentage voor zijn programma afmaakten gebaseerd op federale Titel II-Teacher Quality Guidelines.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates