Bs sport studies

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs sport studies

West Virginia State University

De Bachelor of Science Program is er trots op dit moment de enige hogeschool en / of universiteit in de staat West Virginia die nationaal wordt erkend door de NSCA's Nationaal Onderwijs Recognition Program. Deze bijzondere erkenning erkent opleidingen aan geaccrediteerde instellingen van hoger onderwijs die voldoen aan de uiteengezet door de NSCA nationale normen.

Doorgegeven afgestudeerden van ons programma hebben nagestreefd cariers in Atletisch Administration, Atletisch Coaching, Fysiotherapie, Hogeschool / Universiteit Strength en Conditioning Coach, Personal Training in zowel het algemene welzijn gemeenschap en de corporate wellness gemeenschap, jeugdsport bestuurders op YMCA's en professionele dienstdoende. Veel afgestudeerden hebben hun opleiding in het programma van graduate studies voortgezet in gebieden van hun bijzonder belang. Houd in gedachten dat afgestudeerden van dit programma kunt toepassen op Entry Level Graduate Atletische Opleiding Onderwijs Programma's.

Welkom op het ministerie van Volksgezondheid en Human Performance

We zijn verheugd dat u het verkennen van onze website. Het ministerie van Volksgezondheid en Human Performance biedt drie opleidingen; Gezondheidswetenschappen, Recreatie & Toerisme en Sport Studies. De inhoud van cursussen voor het onderwijs specialisaties in de Gezondheidsvoorlichting en Lichamelijke Opvoeding zijn ook voor het departement Onderwijs afgeleverd. De afdeling zet zich in voor de voorbereiding van studenten in hun streven naar kennis en vaardigheden om verantwoordelijke leden van de samenleving, terwijl het stimuleren van een leven lang leren; de kwaliteit van leven in een diverse samenleving verbeteren.

Centraal in het succes van een afdeling is de faculteit. Onze afdeling kijkt ernaar uit om u te voorzien van de begeleiding en persoonlijke assistentie, noodzakelijk voor u om uw academische doel te bereiken - om een ​​diploma te behalen. Alle studenten wordt verwacht voor een ontmoeting met hun faculteit adviseur elk semester.

Onze Missie

Aan gekwalificeerde professionals om te dienen en te leiden in een mondiale samenleving voor te bereiden.

Lichamelijke opvoeding THEORIE

122. GESCHIKTHEID VOOR WONEN (2 credit uur)

Een programma dat wellness / gezondheid en fitness belangen beoordeelt, en biedt leerervaringen evenals fysieke praktijken om levenslange gezondheid te bevorderen.

126. STICHTINGEN van lichamelijke opvoeding (3 credit-uren)

Een studie van de historische en filosofische achtergrond dat de ontwikkeling van de psychologische, sociologische en fysiologische grondslagen die aan de basis van de hedendaagse lichamelijke opvoeding draagt.

130. NCAA LIFE SKILLS (1 krediet uur)

Deze cursus biedt strategieën die slimme keuzes te maken over het gebruik of niet-gebruik van alcohol en andere drugs, zowel op korte termijn als op lange termijn te maken.

135. DANCE METHODEN (2 credit uur)

Deze cursus is bedoeld om de pre-service docent voor te bereiden om te organiseren, te plannen, te selecteren, te instrueren en evalueren van diverse dansactiviteiten voor basis- en middelbare scholieren.

199. speciale onderwerpen (1-3 credit-uren)

Een lagere-divisie cursus ontwikkeld voor een actueel onderwerp, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Voorwaarde: Zoals voor elk aanbod.

225. BIOMECHANICA (3 credit natuurlijk)

De cursus is bedoeld om een ​​fundamentele basis van anatomie en kinesiologie bouwen als het gaat om de beweging in de lichamelijke opvoeding. Voorwaarde: BIO 210 met een "C" of beter.

238. WIJZE VAN GYMNASTIEK en aerobics (2 credit uur)

Deze cursus is bedoeld om de pre-service docent voor te bereiden om te organiseren, te plannen, te selecteren, te instrueren en motorische vaardigheden en veiligheidsaspecten te evalueren op het gebied van tumbling en dans voor basis-en middelbare scholieren en aerobic dance voor middelbare scholieren.

240. TEAM SPORTS I (2 credit uur)

Deze cursus is bedoeld om de aspirant-leraar bereiden in kennis van de regels, grenzen, educatieve strategieën, en psychomotorische vaardigheden kenmerkend voor de sport vormen worden geanalyseerd en toegepast op voetbal, voetbal en volleybal.

242. TEAMSPORTEN II (2 credit uur)

Deze cursus is bedoeld om de aspirant-leraar bereiden in kennis van de regels, grenzen, educatieve strategieën, en psychomotorische vaardigheden kenmerkend zijn voor de sport vormen worden geanalyseerd en toegepast op softbal, atletiek en basketbal.

317. sporttraining LAB / VOETBAL (2 credit uur)

Ontworpen voor de student trainer om laboratorium ervaring op te doen in de sport van voetbal tijdens het werken in de richting van certificering op het gebied van Athletic Training. 40 uur ervaring in airconditioning, taping, eerste hulp, en revalidatie nodig. Voorwaarde: HHP 331 met een "C" of beter, plus de huidige certificering in reanimatie en Advanced EHBO.

318. sporttraining LAB / BASKETBAL (1 krediet uur)

Ontworpen voor de student trainer om laboratorium ervaring op te doen in de sport van basketbal tijdens het werken in de richting van certificering op het gebied van Athletic Training. 40 uur ervaring in airconditioning, taping, eerste hulp, en revalidatie nodig. Voorwaarde: HHP 331 met een "C" of beter, plus de huidige certificering in reanimatie en Advanced EHBO.

321. sporttraining LAB / HONKBAL-SPOOR EN GEBIED (1 krediet uur)

Deze cursus is bedoeld voor de student trainer om laboratorium ervaring in de sport van de basis-track and field te verkrijgen tijdens het werken in de richting van certificering op het gebied van Athletic Training. 75 ervaring uur onder direct toezicht van een gecertificeerde atletische trainer in conditioning, taping, eerste hulp, en revalidatie nodig. Voorwaarde: HHP 331 met een "C" of beter, plus de huidige certificering.

327. inspanningsfysiologie (3 credit-uren)

Deze cursus is bedoeld om de uitvoering van de kennis van de fysiologische functie van het lichaam tijdens het sporten. Voorwaarde: HHP 225 met een "C" of beter.

329. aangepaste fysieke educatie en recreatie (3 credit-uren)

Nadruk op de fysieke en gezondheidstoestand van typische en atypische studenten en fysieke activiteiten voor maximale ontwikkeling.

331. atletische training I (3 credit-uren)

De cursus is bedoeld om de student de eerste instructie te geven in de vele facetten van de sportgeneeskunde en de rol en verantwoordelijkheden van de atletische trainer. Voorwaarde: HHP 327 met een "C" of beter.

333. atletische training II (3 credit-uren)

De cursus is bedoeld om de student geavanceerde instructie boven die aangeboden in HHP 331 in vele facetten van de sportgeneeskunde en de rollen en verantwoordelijkheden van de atletische trainer geven.

341. INDIVIDUELE EN DUAL SPORT I (2 credit uur)

Deze cursus is bedoeld om de aspirant-leraar in regels, grenzen, educatieve strategieën en psychomotorische vaardigheden in het tennis, bowling, boogschieten en badminton te bereiden. Te ontwikkelen en vaardigheden toe te passen om te tennissen, bowlen, boogschieten en badminton.

343. INDIVIDUELE EN DUAL SPORT II (2 credit uur)

Deze cursus bereidt de aspirant-leraar in regels, grenzen, educatieve strategieën en psychomotorische vaardigheden. Te ontwikkelen en vaardigheden toe te passen op golf, handbal, en kracht en conditionering.

399. speciale onderwerpen (1-3 credit-uren)

Een upper-level cursus voor een onderwerp van speciale lopende rente, met inbegrip van de televisie uitgezonden cursussen. Voorwaarde: Zoals voor elk aanbod.

428. BEHEER VAN Lichamelijke Opvoeding en Sport (3 credit-uren)

Deze cursus is een reeks gesprekken, lezingen en case studies die studenten helpen bij de toepassing van de bestuurlijke theorieën, concepten, principes en besluitvorming vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in-oefening-gerelateerde beroepen.

446. WIJZE VAN ELEMENTARY / MIDDLE SCHOOL lichamelijke opvoeding (3 credit-uren)

Bedoeld zijn om de eisen voor de certificatie van de lagere / middelbare school leraren. De presentatie van een sequentieel ontwikkeld programma waarin ook de ontwikkeling van kennis, fysieke vaardigheden en methoden voor de lessen lichamelijke opvoeding. Geselecteerde bezigheden passend bij de elementaire studenten. Bovendien 8-10 uur geselecteerde praktijkervaring. Voorwaarde: ED 316

449. WIJZE VAN SECUNDAIR lichamelijke opvoeding (3 credit-uren)

Methoden van het onderwijs voortgezet lichamelijke opvoeding activiteiten. Ontworpen om te eisen voor de certificering van het voortgezet onderwijs te voldoen. Voorwaarde: ED 316

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates