Bs strafrecht

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs strafrecht

West Virginia State University

De Department of Criminal Justice biedt een curriculum dat studenten te voorzien van een grondige kennis van het strafrechtelijk systeem en de onderlinge relatie met de samenleving. De Criminal Justice Mission Statement is als volgt: Om studenten voor te bereiden op rollen als goed geïnformeerde burgers en verantwoorde strafrecht professionals in een mondiale samenleving.

Department of Criminal Justice

Het ministerie van Strafrecht biedt een curriculum dat studenten te voorzien van een grondige kennis van het strafrechtelijk systeem en de onderlinge relatie met de samenleving.

De cursussen zullen de studenten een grondige kennis over het probleem dat de criminaliteit in deze maatschappij, de daders van criminaliteit, en de theoretische oorzaken van criminaliteit. Deze stichting zal de studenten voor een succesvolle carrière in de rechtshandhaving, correcties, proeftijd / parole, jeugdrecht, en sociale diensten, alsmede graduate school voor te bereiden en mogelijk de wet school.

De succesvolle afronding van het programma zal de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling te verbeteren voor degenen die al in het strafrecht carrières. Het Department of Criminal Justice is toegewijd om studenten met een kennis van en gevoeligheid voor multiculturele, ras en geslacht vraagstukken binnen het strafrechtelijk systeem, en de grotere samenleving.

De Criminal Justice Department heeft Programma Learning Outcomes die definiëren wat onze studenten zullen leren en profiteren van onze programma's vastgesteld. Deze uitkomsten zijn als volgt omschreven:

Kennis Studenten zullen kennis van de Criminal Justice gebied te demonstreren en te analyseren actuele gebieden in het veld. Deze gebieden zijn onder andere politie, rechtbanken, correcties

Kritisch Denken Studenten krijgen de mogelijkheid om probleem op te lossen te tonen. Als een kritische denker, zal je analyseert beslissingen, interpreteren informatie en feiten te evalueren.

communicatie Studenten krijgen de mogelijkheid om effectief te communiceren met behulp van passende media te demonstreren. Schrijven en spreken effectief zal worden benadrukt.

Verscheidenheid Studenten zullen demonstreren gevoeligheid voor diverse bevolkingsgroepen.

Professionele Integriteit & Verantwoordelijkheid Studenten zullen de ethische normen en professioneel gedrag van het vak Strafrecht van toepassing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates