Bs Studio Kunst

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bs Studio Kunst

Marist College - Italy

Vergelijkbaar met de BA in kunst met een concentratie in Studio Art, de Studio Arts bachelordiploma biedt undergraduate studenten dezelfde mogelijkheden om de stad Florence, Italië omarmen; bakermat van het moderne humanisme en de bakermat van de Renaissance beschaving. De BS in Studio Art verschilt van de bacheloropleiding Fine Arts diploma-eisen, minder eisen richten zich op de vrije kunsten en het toevoegen van een extra nadruk op het studiowerk.

Undergraduate studenten die kiezen voor een universitaire Studio Arts bachelordiploma vindt dat Florence, Italië is de ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van studio kunst, zodat studenten de opwindende kans om te tekenen en te schilderen in reactie op de historische en hedendaagse kunst na te streven, architectuur en cultuur van Florence, Italië. Bij het verlaten van studio muren achter, zal Studio Arts bachelor studenten een universitaire opleiding te ontvangen tijdens het maken van kunst in de steden en landschappen van Florence, Italië zelf. Door de Studio Kunsten Bachelor's Degree traditionele en hedendaagse benaderingen van kunst maken zullen worden onderzocht.

Studeren Studio Arts Via een Bachelor's Degree in Florence, Italië

BS in Studio Arts programma's op Marist College stimuleren en ontwikkelen van de potentiële individuele creativiteit van de studenten, hen niet alleen met de technische vaardigheden, maar ook de conceptuele inzichten die nodig zijn voor de ontwikkeling van artistiek talent. Marist College geeft zijn undergraduate Studio Arts studenten de tools die nodig zijn voor het invoeren van de competitieve arbeidsmarkt.

Door de Studio Arts BA opleiding in Florence, Italië undergraduate studenten hebben de mogelijkheid om schilderijen hun visuele fotografie vaardigheden te herstellen door middel van kunst Restauratie cursussen, leren de traditionele beeldhouwkunst technieken en ontwikkelen door middel van onderdompeling in de prachtige schoonheid van de Italiaanse cultuur. Daarnaast Marist College biedt haar Studio Art bachelor studenten met bibliotheek en computerfaciliteiten, een breed scala van student clubs en verenigingen, organiseerde culturele evenementen, excursies en bezoeken ter plaatse.

Studio Art BS Degree Carrière

  • Art director - 3D modelers - Illustratoren
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
collegegeld en vergoedingen