BSc (Hons) Antropologie

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Antropologie

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Integratie van modules in zowel de sociale en biologische antropologie om u een breed beeld van wat het is 'de mens' te geven.

Bent u geïnteresseerd in de studie van primaten, menselijke evolutie, ziekte, voeding, skelet biologie en de genetica? Wilt u dit combineren met studie van culturen en de sociale aspecten van het mens-zijn? Wilt u een breed opgezette antropologie graden waar je bij de onderwerpen die u leren over in detail te kiezen?

Als dat zo is, de BSc in Antropologie op Kent is de mate voor u! Dit programma omvat cursussen in zowel de sociale en biologische antropologie om u een brede geven - en de beste - beeld van wat het is 'de mens' te zijn. De Universiteit van Kent heeft een van de weinige antropologie afdelingen in het land met de expertise om een ​​dergelijke combinatie van de sociale en biologische bieden. Deze graad is ideaal als je een kunst, geesteswetenschappen of wetenschappelijke achtergrond, en geeft je zowel vaardigheden en kennis over deze disciplines - kritisch denken, het schrijven van essays, presentatievaardigheden, numerieke, computing en onderzoeksvaardigheden. Zijn opleiding is gestructureerd om u zo veel mogelijk flexibiliteit te geven - zodat u krijgen de belangrijkste vaardigheden en kennis, maar tegelijkertijd gespecialiseerd in gebieden die je interessant vindt, en of vooringenomenheid je studie in de richting van zowel de biologische of sociale aspecten antropologie, of houden een breed perspectief op beide.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates