BSc (Hons) aquacultuur en visserijbeheer graad

Sparsholt College Hampshire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) aquacultuur en visserijbeheer graad

Sparsholt College Hampshire

BSc (Hons) Aquacultuur en Visserij Beheer Degree

Het programma is ontworpen om de toenemende eisen van de aquacultuur en zoet water visserijbeheer industrie te voldoen voor medewerkers opgeleid tot universitair niveau.

Deze industrieën en ondersteunende diensten vereisen technologen en managers met de nodige toegepaste wetenschappelijke kennis, leidinggevende vaardigheden en het vermogen om zelfstandig denken en analyse.

Onderwijzen en leren

De cursus combineert een evenwicht van de wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische vaardigheden die zijn ontwikkeld op basis van een inleidend niveau in jaar 1 tot onafhankelijk onderzoek en toepassing in jaar 3. Onderwerpen studeerde onder andere: de waterkwaliteit; vis anatomie en fysiologie; visserijbeheer en ecologie; aquacultuur; gezondheid en voeding vis; bedrijfsleven en milieubeheer.

Geïntegreerd in de cursus zijn uitgebreide periodes van praktische / industriële werkervaring. Recente plaatsingen hebben opgenomen: karper visserij in Spanje en Frankrijk; zalmkwekerijen in Tasmanië en Nieuw-Zeeland; goudvis boerderij in de Verenigde Staten; Royal aquaria in het Midden-Oosten; onderzoek naar de sier welzijn van de vis in de Filippijnen; Coral Cay Foundation in Fiji; bas en brasem boerderijen in de Middellandse Zee en onderzoek voor de Natal Shark Board, Zuid-Afrika.

Dichter bij huis het college heeft een uitgebreide database van potentiële plaatsingen binnen het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van openbare aquaria, grof en sportvisserij, overheid visserij laboratoria en tal van viskwekerijen.

Tijdens het derde jaar van de opleiding, nauwe banden met de industrie in staat de financiering van een studiereis een bezoek aan de visserij en de aquacultuur operaties elders in Europa.

Beoordelingsmethoden en Research Kansen

Evaluatie in de eerste fase en twee is in de eerste plaats door het formele onderzoek en natuurlijk het werk, die praktische portefeuilles, laboratorium rapporten, case studies en essay stijl opdrachten bevat. In fase drie is er een grotere nadruk op de groep projecten en onafhankelijk onderzoek.

Het college vis voorhanden faciliteiten en uitgebreide contacten in de industrie bieden een uitstekend middel om te ondernemen cutting edge wetenschappelijk onderzoek.

Welke kwaliteiten heb ik nodig?

GCSE Wiskunde en Engels in de rang C of hoger of L2 Functionele vaardigheden in wiskunde en Engels.

  • Drie A Level passeert, waaronder twee in de rang C of hoger - een A niveau C moet worden in een Wetenschap
  • of BTEC Extended Diploma bij DMM
  • of Stad & Guilds Ext. Diploma op een Merit met minstens zes eenheden op Distinction of boven
  • of Merit profiel in een relevante Access cursus met 45 studiepunten op niveau 3.
  • Waar zal het mij leiden?

Afgestudeerden regelmatig doorstromen naar een hoger niveau studie, met name MSc en PhD-programma's, terwijl anderen werk te vinden met een scala van industriële werkgevers. Pas afgestudeerden in dienst zijn van aquatische en visserijbeheer consultants, specialist hengelsport publicaties, aan te pakken en aas fabrikanten, openbare aquariums, Milieuagentschap, Cefas en als viskwekers en visserijproducten managers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Sparsholt, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates