BSc (Hons) Behoud Van De Natuur

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Behoud Van De Natuur

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Deze 3 jaar programma benadrukt de praktische kennis en vaardigheden die nodig zijn gebied in de moderne behoud wetenschap.

Dit BSc programma benadrukt de praktische kennis en vaardigheden die nodig zijn gebied in de moderne behoud wetenschap, en combineert deze vaardigheden met een sterke theoretische onderbouwing in bedreigde soorten herstel en behoud van de natuur. De mate overstijgt brede biodiversiteitsvraagstukken een probleemoplossende benadering van behoud van de natuur te leveren.

Waarom studeren MET ONS?

  • Word lid van een school en de instelling van internationale reputatie, zet zich in voor behoud van de hele wereld met de nadruk op het informeren van het beleid en de praktijk het behoud - Interactie met medewerkers met een breed scala van gespecialiseerde gebieden in de natuurlijke en / of sociale wetenschappen daarmee het verbeteren van uw carrière propects.
  • Ervaar een unieke interdisciplinaire benadering van het onderwijs en onderzoek waardoor uitgebreide inzichten in de natuurwetenschappen en de menselijke dimensies van het behoud - Verbeter je praktische kennis en vaardigheden die nodig zijn gebied in de moderne behoud wetenschap via excursies en uw eigen onafhankelijke onderzoek.
  • Haal het meeste uit ons onderzoek onder leiding van onderwijs en opleiding in de natuurwetenschappen aspecten van conservering (zoals genetica, ecologie, natuurbeheer en soorten herintroducties) samen met een opleiding in de menselijke dimensies van het behoud (zoals milieu-economie, internationale regelgeving biodiversiteit, de politiek van de klimaatverandering en het werken met landelijke gemeenschappen).
  • Geniet van onze laboratoriumfaciliteiten uitgerust met microscopen, verschillende meetinstrumenten en biologische monsters voor gebruik tijdens laboratorium demonstraties en onderzoeksprojecten van studenten en een Mac-computer laboratorium.
  • Maak deel uit van een levendige gemeenschap van studenten en staf hosten van seminars, veld uitstapjes, debatten etc. verrijken van uw ervaring en overdraagbare vaardigheden.

Veld Trips

We streven naar een minimum van twee excursies per termijn.

In het eerste jaar, bijvoorbeeld, lopen we een module in het voorjaar termijn van toezicht op en onderzoek van de biodiversiteit, die bestaat bijna volledig uit veldwerk. In latere stadia van de graad zijn er optionele residentiële cursussen op Durrell Wildlife Conservation Trust in Jersey en het Danau Girang gebied-Studiecentrum in Sabah, Borneo.

CARRIÈRE

Volgens recente statistieken van werkgelegenheid, zijn Kent afgestudeerden doen het beter dan ooit in de veranderlijke arbeidsmarkt. 85% van DICE afgestudeerden een baan hebben of full-time-opleiding binnen 6 maanden na het afstuderen uit dit programma.

De sector van de instandhouding en het milieu is een opkomend gebied van werkgelegenheid. Onze afgestudeerden gaan in vele soorten werk, waaronder:

  • Technische functies en / of adviesbureaus waarbij ecologische landmetingen - natuurbeheer - het behoud van soorten - milieueducatie - gemeenschap uitbreiding - nationale en internationale plannen en beleid

Potentiële werkgevers zijn onder lokale, regionale en nationale Britse ministeries, vrijwilligersorganisaties en de particuliere sector, maar ook Europees en internationaal behoud en milieu-organisaties. Veel van onze afgestudeerden ook op te gaan voor verdere postdoctorale studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates