BSc (Hons) Biologische Antropologie

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Biologische Antropologie

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Bestuderen de menselijke evolutie en aanpassing gebruik te maken van onze specialistische osteology lab; plus de mogelijkheid om te studeren in de Verenigde Staten.

De BSc in de biologische antropologie richt zich op de studie van de menselijke evolutie en adaptatie. Biologische antropologen zijn vooral geïnteresseerd in het onderzoeken waarom variatie is ontstaan ​​en hoe het in stand wordt gehouden, maar ook proberen uit te leggen hoe mensen zijn aangepast aan de omgeving waarin ze leven.

Ze bestuderen de mens fossiele en stenen gereedschap opnemen, de menselijke materiële cultuur en de ontwikkeling van de moderne menselijk gedrag in evolutionair en vergelijkend perspectief. Biologische antropologie heeft vier belangrijke deelgebieden: de menselijke biologie en gedrag, genetica, evolutie van de mens, en primatologie. Typische vragen die biologische antropologen zou kunnen vragen zijn: Waarom hebben mensen die in verschillende gebieden hebben verschillende huidskleuren of gezichtsvormen? Welke ziekten bestonden in het oude populatie? Hoe heeft de mens zich ontwikkelen? Hoe nauw verwant zijn mensen en chimpansees? Waarom zijn symmetrische gezichten aantrekkelijker? Wat kunnen we leren over hoe mensen leefden van het bestuderen van hun skeletten? Waarom is sex fun?

Cursus Structuur

"Een spannende opleiding dat een wetenschappelijk gefundeerde aanpak biedt voor de studie van de mens en biedt u een breed scala van vaardigheden die je voorbereiden op je toekomst. We hebben uitgebreid en geïnvesteerd in lesmateriaal om u een scala aan unieke mogelijkheden in de biologie en antropologie te geven. "

Opmerking: Sommige modules worden uitgevoerd in de twee jaar en alle modules zijn onderhevig aan verandering. Selecteer de module codes om toegang te krijgen tot de volledige details van elke module.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates