BSc (Hons) ecologie en behoud en beheer graad

Sparsholt College Hampshire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) ecologie en behoud en beheer graad

Sparsholt College Hampshire

BSc (Hons) Ecology and Conservation management Degree

Er is een toenemende behoefte in de moderne behoud en beheer voor de geoefende afgestudeerde ecologen met academische kennis gegrond in het veld ervaring en competente identificatie soorten vaardigheden.

De BSc (Hons) in Ecology and Conservation Management opleiding maakt gebruik van een wetenschappelijke benadering van het beheer van natuurlijke hulpbronnen, de instandhouding en duurzaamheid en heeft een algemene thema van de toegepaste ecologische wetenschap.

Onderwijzen en leren

De cursus wil onafhankelijk denken en analyseren met studenten onderzoeksmaatregelen-stijl projecten aan te moedigen. U zal de ecologische expertise om u in staat te stellen het behoud problemen op te lossen op het gebied te ontwikkelen, in staat zijn om beheersplannen te ontwerpen en om ze daadwerkelijk uit te voeren.

De kern wetenschap inhoud van de graad omvat:

  • Biologische en Ecologische Wetenschappen
  • Behoud
  • Wildlife en Habitat management

De cursus bouwt voort op de bestaande het college verbanden en relaties met het bedrijfsleven samen met de zorg voor afgestudeerden zijn toegerust om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan, zoals die welke in de Biodiversiteit 2020.

Beoordelingsmethoden en Research Kansen

Evaluatie zal zowel formatieve en summatieve door het programma. Formatieve assessments zal zorgen voor de ontwikkeling van vaardigheden en het potentieel voor u om zowel onderzoek en studievaardigheden, alsmede de technische en vakspecifieke kennis te ontwikkelen.

Er is een breed scala van summatieve evaluatie gebruikt tijdens de cursus met inbegrip van schriftelijke opdrachten, project-gebaseerde rapporten, praktische gebaseerde portfolio's, presentaties, laboratorium rapporten, open en gesloten onderzoeken.

Welke kwaliteiten heb ik nodig?

GCSE Wiskunde en Engels in de rang C of hoger of L2 Functionele vaardigheden in wiskunde en Engels.

  • Drie A Level passeert, waaronder twee in de rang C of hoger - een A niveau C moet worden in een Wetenschap
  • of BTEC Extended Diploma bij DMM
  • of Stad & Guilds Ext. Diploma op een Merit met minstens zes eenheden op Distinction of boven
  • of Merit profiel in een relevante Access cursus met 45 studiepunten op niveau 3

Waar zal het mij leiden?

Veel afgestudeerden voortgang van deze cursus in de werkgelegenheid binnen het behoud / ecologie sector inclusief posities in de site management werk, advieswerk, met overheidsinstanties zoals Natural England en met NGO's.

De cursus bent u voorbereid voor postdoctorale studie en een aantal studenten kiezen om vooruitgang te boeken op MSc cursussen en verder zodra ze hun studie aan Sparsholt hebben afgerond. Deze cursus zal de vaardigheden van een bestaande beoefenaar te ontwikkelen om hun eigen bedrijf succesvol te laten verlopen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Sparsholt, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates