BSc (Hons) Economie Met Informatica (joint Honours)

University of Kent, School of Computing

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Economie Met Informatica (joint Honours)

University of Kent, School of Computing

Economie bespreekt enkele van de diepe problemen in ons leven en de tijden, waaronder: de economische groei en duurzame ontwikkeling, de opkomende markteconomieën, financiële en monetaire crises, milieu en natuurlijke hulpbronnen problemen, internationale handel en hulp aan arme landen. Wanneer u studeren aan Kent, heb je de kans om te leren over deze kwesties van economen, die hoog aanzien binnen de beroepsgroep voor de nadruk op de praktische toepassing van de economie in al deze arena's.

Tevredenheid student met onze programma's is zeer hoog en we consequent in de top tien economische afdelingen van de Nationale Studenten Enquête. Studenten in het bijzonder als het vermogen van onze medewerkers om complexe relaties te leggen, de efficiënte evaluatie regelingen en markering, en de organisatie en de werking van de cursus.

De school heeft een sterke internationale reputatie voor het onderzoek op belangrijke gebieden van economie en stond 16e in de meest recente Research Assessment Exercise, Waar 75% van onze ingediende onderzoek werd bekroond met een top rang van 'internationaal een uitstekende'. Veel medewerkers adviseren overheden, waaronder het Britse Department of Food and Rural Affairs (DEFRA), het Department for International Development (DFID) en de Europese Commissie. Medewerkers adviseren ook internationale organisaties zoals de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), de Bank of England, de Europese Centrale Bank (ECB) en de Conferentie van de Verenigde Naties voor Handel en Ontwikkeling (UNCTAD).

Onafhankelijke rankings

In de Nationale Studenten Enquête 2013 werd Economie gerangschikt 3 voor het onderwijs en 7 voor tevredenheid van studenten.

Economie aan Kent werd gerangschikt 3 voor de tevredenheid van studenten in The Complete University Guide 2014.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 7, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,450 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
£ 9000 UK / EU-studenten.