BSc (Hons) equine science graad

Sparsholt College Hampshire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) equine science graad

Sparsholt College Hampshire

BSc (Hons) Equine Science Degree

De drie jaar full-time opleiding is zorgvuldig ontworpen om studenten in staat te stellen passende wetenschappelijke vaardigheden en kennis te ontwikkelen voor te bereiden op een carrière binnen de wetenschappelijke ondersteuning en het beheer van de prestaties van het paard.

De BSc (Hons) Equine Science heeft toegang tot excellent onderwijs faciliteiten in alle vakgebieden, met de Equine Centre en laboratoria spelen een centrale rol.

Onderwijzen en leren

Onze uitstekende leermiddelen zal u toelaten om te rijden en veeteelt vaardigheden te ontwikkelen in jaar 1, tot en met behulp van het laboratorium middelen voor uw proefschrift in jaar 3. Bijvoorbeeld, een jaar 3 student onlangs een studie stress bij paarden getraind door gebruikelijke werkwijzen en die van modernere werkwijzen voltooid. Jaar 1 studenten samen te werken ook met jaar 3 BSc Equine Studies studenten om een ​​inter-college evenement te beheren elk jaar.

Optionele eenheden in jaar 3 zal u toelaten om te kiezen voor een studie pad geschikt om je carrière moet met een focus op paarden bètavakken inclusief Equine inspanningsfysiologie en Equine Genetics.

Levering van de cursus wordt aangevuld met een reeks van bezoeken aan studs, sportpaard centra en veterinaire centra met gastsprekers in voeding, fysiotherapie, genetica, lichaamsbeweging wetenschap en andere onderwerpen.

Een internationale studiereis is van onschatbare waarde in het verruimen van je bewustzijn van de paarden-industrie, maar ook als erg leuk en een kans om je medestudenten beter te leren kennen.

Beoordelingsmethoden en Research Kansen

Tutorial ondersteuning gedurende uw programma van de studie zal u helpen om uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen, met behulp van een gevarieerd aanbod van assessments, met inbegrip van case studies, seminars, onderzoeksrapporten en praktische sessies.

Welke kwaliteiten heb ik nodig?

  • Een totaal van 240 UCAS punten opgedaan op een niveau, met inbegrip van een minimum van twee leerjaar Cs opgedaan op A2-niveau
  • of BTEC Extended Diploma bij DMM
  • of Stad & Guilds Ext. Diploma op een Merit met minstens zes eenheden op Distinction of boven
  • of een BTEC diploma op DD
  • of een stad en Guilds Diploma bij D
  • of Merit profiel in een relevante Access cursus met 45 studiepunten op niveau 3

Waar zal het mij leiden?

U ontvangt een stage van vier weken te voltooien in jaar 1 en zal worden verwacht bij te houden met ontwikkelingen in de industrie in de loop. We zullen je aanmoedigen om plaatsingen die niet alleen uw vaardigheden te ontwikkelen selecteren, maar geven u de mogelijkheid om goede praktijken te ervaren.

De paarden-industrie is een steeds groeiende sector met volop carrièremogelijkheden voor mensen met goede kwalificaties en praktische vaardigheden. Gebieden met name de vraag van zijn race, prestaties studs en aanverwante industrieën, die allemaal afhankelijk zijn van wetenschappelijke ondersteuning. Progressie op de juiste MSc of PhD-programma's is ook een optie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Sparsholt, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates