BSc (Hons) Multimedia-technologie En Design

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Multimedia-technologie En Design

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Today's creatieve industrie vaak afhankelijk van personen die technische vaardigheden kunnen combineren met de mogelijkheid om het ontwerp uitdagingen. Velden zoals film animatie, multimedia productie en ontwerp van websites zijn allemaal zeer concurrerend en te slagen u een goed begrip van de onderliggende digitale technologieën en technische bekwaamheid als ontwerper nodig.

Onze multidisciplinaire Multimedia Technologie en Design programma in Kent biedt u de mogelijkheid om diepgaande kennis op gebieden zoals webdesign, DVD-authoring, 3-D modellering, speciale effecten en compositing ontwikkelen.

In de volgende jaren, ga je op om diepgaande kennis te ontwikkelen in het produceren van dynamische interactieve webapplicaties. Er is een optie om over te dragen aan onze BA (Hons) graad in Digital Arts na de eerste termijn van de studie.

Voor beide programma's, het merendeel van de modules bevatten ontwerpen en projectmatig werken en bent continu geëvalueerd; sommige modules hebben ook een einde van het jaar onderzoek. Aspecten van de beroepspraktijk, zoals het werken met klanten, zakelijke praktijk, intellectuele eigendomsrechten en projectmanagement, zijn geïntegreerd in het curriculum.

Natuurlijk varianten:

  • Multimedia Technologie en Design, BSc - Multimedia Technologie en Design met een jaar in de industrie, BSc
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates