BSc (Hons) paarden studies graad

Sparsholt College Hampshire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) paarden studies graad

Sparsholt College Hampshire

BSc (Hons) Equine Studies Degree

De drie jaar full-time opleiding Equine Studies is zorgvuldig ontworpen om studenten in staat stellen om de juiste vaardigheden en kennis te ontwikkelen voor te bereiden op een carrière in een veeleisende en uitdagende industrie.

De BSc (Hons) Equine Studies cursus maakt gebruik van excellent onderwijs faciliteiten in alle vakgebieden, met de Equine Centre speelt een centrale rol.

Onze uitstekende leermiddelen helpt u paardrijden en veeteelt vaardigheden te ontwikkelen in jaar 1, door middel van het gebruik van de middelen voor uw proefschrift in jaar 3.

Onderwijzen en leren

Jaar 1 en 3 studenten werken samen elk jaar om een ​​inter-college evenement op de Equine Centre hosten. De Equine Centre gehost 'paardenfluisteraar' Monty Roberts en een internationaal onderzoeksteam wetenschappelijk vergelijken zijn methodes met de Britse klassieke opleiding bij het starten van jonge paarden. Studenten werden uitgenodigd om te helpen bij het uitvoeren van dit project van dag tot dag paardenverzorging tot Jaar 3 proefschrift het verzamelen van gegevens.

Optionele eenheden in jaar 3 zal u toelaten om een ​​studie pad geschikt is voor uw carrière behoeften te kiezen. Een proefschrift in je laatste jaar zal zich richten op een bepaald gebied van persoonlijk belang. Bijvoorbeeld, een student onlangs een studie naar de mogelijke voordelen van Pilates oefening om de ruiter.

Levering van de cursus wordt aangevuld met een reeks van bezoeken aan studs, sportpaard centra en concurrentie terrein, met gastsprekers in voeding, fysiotherapie en andere onderwerpen. Een internationale studiereis is van onschatbare waarde in het verruimen van je bewustzijn van de paarden-industrie, maar ook als erg leuk en een kans om je medestudenten beter te leren kennen.

Beoordelingsmethoden en Research Kansen

Tutorial ondersteuning gedurende uw programma van de studie zal u helpen om uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen, met behulp van een gevarieerd aanbod van assessments, met inbegrip van case studies, seminars, onderzoeksrapporten en praktische sessies.

Welke kwaliteiten heb ik nodig?

  • Een totaal van 240 UCAS punten opgedaan op een niveau, met inbegrip van een minimum van twee leerjaar Cs opgedaan op A2-niveau
  • of BTEC Extended Diploma bij DMM
  • of Stad & Guilds Ext. Diploma op een Merit met minstens zes eenheden op Distinction of boven
  • of een BTEC diploma op DD
  • of een stad en Guilds Diploma bij D
  • of Merit profiel in een relevante Access cursus met 45 studiepunten op niveau 3.

Waar zal het mij leiden?

Studenten een stage van vier weken te voltooien in jaar 1 en zal worden verwacht bij te houden met ontwikkelingen in de industrie in de loop. Het team zal de leerlingen aanmoedigen om plaatsingen die niet alleen hun vaardigheden te ontwikkelen selecteren, maar geeft hen de kans om goede praktijken te ervaren.

De paarden-industrie is een steeds groeiende recreatieve sector met volop carrièremogelijkheden voor mensen met goede kwalificaties en praktische vaardigheden. Gebieden met bijzondere vraag onderwijzen, livery centra, racen en studs. Progressie op de juiste PhD, MSc of MA programma's is ook een optie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Sparsholt, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates