Bsc (cum Laude) Computer Science

Bishop's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (cum Laude) Computer Science

Bishop's University

Wij bieden een solide Computer Science onderwijs in een Liberal Arts omgeving. We hebben ook te integreren in ons curriculum real-world ervaring met inbegrip van onze coöperatieve opleiding en toegang tot Undergraduate Capstone open source projecten. Wij zijn actief in diverse onderzoeksgebieden en bieden wij een onderzoek intensief masteropleiding evenals mogelijkheden voor studenten om betrokken te raken bij baanbrekend onderzoek.

Solid Computer Science Education

Wij bieden een solide en volledig Computer Science Education (Honours, Major, Minor). Daarnaast bieden wij interdisciplinaire programma's (zoals AAS), en een aantal certificaten.

Onderzoek

Wij zijn actief in een aantal onderzoeksgebieden, met inbegrip van de theoretische informatica, formele software engineering en beeldverwerking. Onze MSc-programma is intensief onderzoek. Wij bieden goede mogelijkheden voor studenten om betrokken te zijn in cutting-edge onderzoek onder USRA beurzen of iets dergelijks. Verschillende docenten werken samen met collega-docenten aan de Université de Sherbrooke.

Voor onze studenten Franstaligen - Pour nos étudiants francophones

Een groeiend aantal Franstalige studenten naar Informatica studeren aan Bishop's. Informatica is een taal die iedereen begrijpt en spreekt! We spreken allemaal Java en C ++ en doe hetzelfde Math. Veel van onze faculteit zijn tweetalig, en tegen het einde van hun diploma, alle Franstalige studenten zijn tweetalig ook!

Voor onze internationale aankomende studenten

In de loop der jaren hebben we een groot aantal internationale studenten met een beperkte kennis van het Engels, die zeer succesvol zijn geweest in hun studie gehad, en zijn afgestudeerd met de hoogste onderscheidingen en prijzen op de campus. Degenen die hulp bij hun Engels moeten kunnen registreren in veel ESL (Engels als tweede taal) cursussen, terwijl zij hun Informatica cursussen.

Wist je dat?

 • Nieuwe! Onze studenten hebben toegang tot UCOSP projecten waarbij aldus echte ervaring met het bouwen van een aanzienlijke software systeem als onderdeel van een team verspreid over heel Canada.
 • Onze opleiding co-op combineert academisch programma van een student met geïntegreerde werkervaring door middel van full-time werk voorwaarden en regelmatige academische sessies. Het werk voorwaarden zijn ontworpen om de studenten te presenteren met de mogelijkheid om de theorie te mengen en te oefenen en werkervaring op te doen.
 • Wij bieden een research-intensieve MSc-programma
 • Veel van onze 100-level cursussen zijn voor de algemene bevolking - geen vereisten
 • We opereren in een Liberal Arts milieu: Het is gemakkelijk om andere Majors (met name Wiskunde en Natuurkunde) en Minderjarigen combineren met uw CS graad.

Cursussen & Programma's

Undergraduate Degree Programs

Onze afdeling biedt een gedegen en volledige opleiding in Computer Science, aangevuld met mogelijkheden om de onderzoeksgroepen van onze faculteit te sluiten. Tal van studenten naar voren gegaan om graduate studies of een goede baan. Wij bieden ook een vriendelijke sfeer, met mogelijkheden om te socialiseren met docenten en medestudenten. Al de faculteit houden een open-deur-beleid in zowel academische als niet-academische zaken, en we moedigen de deelname van studenten in het Computer Science Club. Ons aanbod omvat een complete set van undergraduate programma's in Computer Science:

 • Honours in Computer Science
 • Major in Computer Science
 • Bachelor of Arts in Information Technology (AAS) - in samenwerking met de Williams School of Business
 • Minor in Computer Science

Het ministerie heeft ook een certificaat in Computer Science.

toelatingsproces

 1. Maak een GoBishops rekening
 2. Eenmaal ingelogd, klik op "Apply" om toegang te krijgen tot het online sollicitatieformulier.
 3. Vul het aanvraagformulier in en legt dit elektronisch.
 • Een toepassing van $ 75 CAD voor studenten studeren in Canada of een eenmalige vergoeding van $ 100 CAD voor studenten studeren buiten Canada (te betalen met credit card) is vereist op het moment van de online applicatie voor alle diploma / certificaat programma's.
 • Studenten die voor een uitwisselingsprogramma van erkende partner instellingen niet betalen een eenmalige vergoeding.
 • Dienen alle vereiste bewijsstukken naar de Admissions Office.
 • Bishop's University - Admissions Office 2600 rue College Sherbrooke, QC J1M 1Z7 Canada E-mail: admissions@ubishops.ca*
 • Volg de status van uw aanvraag via uw GoBishops account.
 • Admissions bestanden worden beoordeeld op een rollende basis, zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen.
 • uitzonderingen: Aanvragen voor de School of Education worden beoordeeld in samenwerking met de School of Education en de meeste aanbiedingen voor onze onderwijsprogramma's zullen niet worden gedaan tot januari of februari van elk jaar. Aanvragen voor onze Music programma's moeten ook worden geëvalueerd op basis van hun auditie. Beslissingen voor dit programma zal niet worden gedaan totdat beide elementen worden beoordeeld.

  Deze school biedt programma's in:
  • Engels


  Laatst bijgewerkt op June 13, 2017
  Duur & Kosten
  Deze cursus is Campus gesitueerd
  Start Date
  Startdatum
  Sept. 2018
  Duration
  Duur
  3 jaar
  Voltijd
  Information
  Deadline
  Vraag informatie aan
  Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
  Locations
  Canada - Sherbrooke, Quebec
  Startdatum: Sept. 2018
  Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
  Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
  Einddatum Vraag informatie aan
  Dates
  Sept. 2018
  Canada - Sherbrooke, Quebec
  Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
  Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
  Einddatum Vraag informatie aan