Bsc (hons) financiën en investeringen met een jaar in de industrie

Kent Business School, University of Kent

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) financiën en investeringen met een jaar in de industrie

Kent Business School, University of Kent

Overzicht

Kent Business School levert een hoge standaard van bedrijfseducatie en is de grootste school aan de Universiteit van Kent. Ons academisch onderzoek en koppelingen met internationale bedrijven informeren ons over het onderwijs, en zorgen voor een zowel rigoureus als actueel curriculum. Wij zijn een top 20 Britse business school voor ons academisch onderwijs en studenttevredenheid.

Onze opleiding

Dit vier jaar durende programma bereidt je voor op een carrière in een breed scala van sectoren, waaronder financieel management, investment banking en aandelenhandel. In je eerste jaar studeer je financiële boekhouding, data-analyse, statistieken, financiële markten en instrumenten, economie voor bedrijven en kwantitatieve methoden voor financiën. Dit geeft u een grondig begrip van de kernprincipes van financiën en investeringen.

In je tweede en laatste jaar verdiep je je kennis en focus je op gespecialiseerde onderwerpen. Een breed scala aan opties betekent dat u modules kunt kiezen die u interesseren: behandelde gebieden zijn bedrijfsfinanciering, investeringsanalyse, financiële econometrie, portefeuillebeheer, ondernemingsrecht en arbeidsrechten.

Elementen van praktisch werk worden uitgevoerd in het financiële lab met behulp van het Bloomberg virtuele handelsplatform. U kunt de theorieën die u in het klaslokaal leert toepassen op echte situaties, toegang krijgen tot en zich bezighouden met marktgegevens via casestudies en online databases.

Jaar in de industrie

Als onderdeel van dit diploma neemt u een verplicht betaalde zakelijke stage tussen uw tweede en laatste jaar. De stage loopt minimaal 44 weken en begint tussen juni en september, na je tweedejaarsexamens. Plaatsingen helpen je vaardigheden en kennis te ontwikkelen en helpen je laatste studiejaar.

Lees meer over het stagejaar met de Kent Business School.

Extra activiteiten

Kent Business en Kent Enterprise zijn twee van onze studentenverenigingen. Hun activiteiten omvatten evenementen met gastsprekers uit de industrie en ondersteuning voor beginnende ondernemers.

Kent Business School zet ook speciale evenementen en schema's op. Deze kunnen zijn:

 • workshops en seminars
 • zakelijke uitdagingen
 • ondernemingsinitiatieven, inclusief de Startstartreis voor bedrijven
 • netwerkevenementen.

Professioneel netwerk

Bij Kent Business School zijn we trots op de kracht van onze wereldwijde connecties. Deze omvatten links naar:

 • BBC
 • Barclays
 • Cummins
 • IBM
 • KPMG
 • De Bank of England
 • Kent County Council.

Kent Business School heeft ook uitstekende verbindingen met business schools wereldwijd, waaronder in China, Hong Kong, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Finland en Italië.

Onafhankelijke rankings

In de Nationale Studenten Enquête 2017 was meer dan 84% van de laatstejaars Accounting studenten tevreden over de algehele kwaliteit van hun cursus.

Voor afgestudeerde prospects waren Accounting en Finance bij Kent 8e in The Guardian University Guide 2018.

Van boekhoudkundestudenten die in 2016 afstudeerden aan Kent, was 93% binnen zes maanden in werk of een verdere studie (DLHE).

Onderwijs Excellence Framework

Op basis van het beschikbare bewijsmateriaal oordeelde het TEF-panel dat de University of Kent consistent uitstekende lessen, leerresultaten en resultaten voor haar studenten oplevert. Het is van de hoogste kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk.

Raadpleeg de Statement of Findings van de University of Kent voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Kent Business School, University of Kent
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,200 GBP
VK / EU: £ 9250
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates