Bsc (hons) In Cel- En Moleculaire Biologie

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Cel- En Moleculaire Biologie

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Het programma Cell and Molecular Biology richt zich op hoe menselijke cellen functioneren in gezondheid en ziekte. De toename van de biotechnologische industrie in Schotland heeft geleid tot voorspellingen van een stijging van de werkgelegenheid in deze sector en uitstekende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden.

Door te weten hoe moleculen, cellen en organen elkaar interpreteren, kunnen biologen de factoren die celgroei en verdeling beheersen beter begrijpen, wat sommige mensen meer vatbaar maakt voor ziekte dan anderen en de ontwikkeling van nauwkeuriger diagnostische methoden en nieuwe geneesmiddelentherapieën of behandelingen.

Het programma omvat fysiologie, microbiologie, biochemie en genetica, cellulaire communicatie, drugsactie en moleculaire geneeskunde. Je gaat op hoog niveau van praktisch wetenschappelijk werk verbeteren van je laboratoriumvaardigheden, waaronder een praktische moleculaire biologie workshop van vijf dagen.

Je carrière

Afgestudeerden gaan op carriere in onderzoek en ontwikkeling, bijvoorbeeld in onderzoeksinstituten of in industrieën zoals farmaceutica en biotech. De sequentiebepaling van het menselijk genoom heeft ook de activiteit in het bio-gezondheidsgebied aangespoord.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Chemie, cellen en biomoleculen, fysiologie 1 & 2, kernvaardigheden in de biowetenschappen 1.

Jaar 2

Inleiding tot Microbiologie, Mechanismen van Cellulaire Regeling, Kernvaardigheden in Biosciences 2, Immunologie, Genen en Bioinformatica, Fundamentele Celbiologie, Praktische Vaardigheden voor Biomoleculaire Wetenschappen.

Jaar 3

Moleculaire diagnostiek, Biotechnologie, Grondbeginselen van drugsactie, Cellulaire signalering en handel, Farmacologie van chemische mediatoren of microbiële genen, Nieuwe therapieën en celtechnologieën, Experimentele vormgeving en analyse, Optie: Plaatsing.

Jaar 4

Biologie van Ziekte, Farmacologie: Speciale onderwerpen, Moleculaire Microbiologie of Neurofarmacologie, Cellinteracties en Netwerken, Project en Workshops (dubbele module).

Toelatingseisen

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief Chemie plus Nat 5 Maths, Engels, Biologie bij B

Een level

BCC inclusief Chemie plus GCSE Double Science, Engels en Maths op B / 6

ILC Hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief Chemie op Hoger plus Gewoon niveau Engels, Wiskunde en Biologie om 02

IB-diploma

24 punten inclusief Chemie en Biologie.

Niveau 3 Uitgebreid Diploma

in relevante vakken waaronder Chemie en Biologie bij DMM.

HNC

HNC in een relevant onderwerp met B in de Graded Units en voldoende dekking van chemie.

SWAP Access

SWAP Toegang tot wetenschapsprogramma.

de Engelse taal

Academische IELTS score van 6,0 (of gelijkwaardig) met geen enkel element onder de 5,5.

Aanvullende informatie

Internationale routes

Jaar 2

Een niveau

ABB in Chemie, Biologie en Wiskunde, plus GCSE Engels bij B

HNC

15 studiepunten in relevant vakgebied (moet Genetica-eenheid bevatten) met A in de Gegradeerde Eenheden.

Jaar 3

HND

HND in relevant vak met AB in de Graded Units

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Leer methodes

De leer- en onderwijsmethoden die we gebruiken, zorgen ervoor dat ons programma zowel beroepsrelevant en academisch uitdagend is. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn verhuisd van het traditionele lerarencentrisch leren naar een meer zelfstandige leerbenadering, waar u wordt aangemoedigd om kritische denkvaardigheden te ontwikkelen.

Beoordelingsmethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden om ervoor te zorgen dat u zowel de nodige kennis en begrip hebt van zaken en management en een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module op het programma maakt gebruik van zijn eigen leer-, leer- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. De beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen onzichtbare examens, klastoetsen, essays, managementverslagen, casestudies, presentaties en groepswerk omvatten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten