Bsc (hons) In Digitale Beveiliging En Forensics

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Digitale Beveiliging En Forensics

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Met de huidige technologieën komt de toenemende bedreiging van cybercriminaliteit voor. De Nationale Cyber ​​Security Strategy maakt duidelijk het belang van goede netwerkverdediging bij het beveiligen van het Verenigd Koninkrijk. GCU heeft een reeks programma's ontwikkeld die de kans bieden om de cyberspace te beschermen tegen geavanceerde kwaadaardige aanvallen en toekomstige bedreigingen.

Digital Security and Forensics ontwikkelt de theorie en praktische vaardigheden van de manier waarop illegale computeraanvallen worden uitgevoerd en hoe ze te bestrijden, de aard van digitaal bewijs onderzoekt en zich richten op de wet en problemen rondom computercriminaliteit. Het geeft afgestudeerden technische, analytische en evaluatievaardigheden op alle gebieden van digitaal forensisch onderzoek, waaronder ethisch hacking, inbraak, detectie, data recovery en beveiligingssystemen.

Je carrière

Voer de communicatienetwerken, beveiligingsingenieurswese en digitale forensische sector in, een industrie die één op de drie banen in de IT-sector gebruikt.

Deze sector wordt steeds complexer, met bijzondere behoefte aan digitale forensics, digitale beveiliging, ethisch hacking, draadloze en mobiele specialistische vaardigheden. Wij verwachten dat digitale afgestudeerden van digitale beveiliging een aantal carrièrepaden beginnen, waaronder overheidsinstanties, wetshandhaving of bijbehorende particuliere sectorbureaus, bedrijven, ondersteunende specialistische rollen zoals forensische praktijken, penetratie testers (ethische hackers) en veiligheids- en forensische consultants.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Programmering 1, Computer Netwerk 1, Webplatform Ontwikkeling 1, Geïntegreerd Project 1, Wiskunde voor Computing, Grondbeginselen van Computeren.

Jaar 2

Secure Systems Administration, Computer Networking 2, Programmering 2, Geïntegreerd Design Project 2, Database Development, Cyber ​​Security Operations.

Jaar 3

Kwantitatieve methoden en cryptografie, digitaal forensisch onderzoek, ethisch hacken, reguleren van de informatiemaatschappij, geïntegreerd ontwerpproject 3, onderzoeksvaardigheden en professionele problemen.

Jaar 4

Web Applicatie Beveiliging, Internet Beveiliging, Malware Analyse, Toegepaste Digital Forensics, Honours Project.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Jaar 1

SQA Higher

BBBB inclusief Maths plus Nat 5 Engels bij C

Een niveau

CCC met inbegrip van Wiskunde en Computer of Informatiesystemen plus GCSE Maths en Engels bij C / 4

ILC Hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief Wiskunde en Computeren. Wiskunde en Engels zijn verplicht op gewoon niveau O2, indien niet op hoger niveau.

IB-diploma

24 punten inclusief wiskunde

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma in relevant vak bij MMM.

de Engelse taal

Studenten waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken het equivalent van een academische IELTS test score van 6,0 hebben, zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Werkplaats

Een optionele éénjarige industriële plaatsing kan worden genomen na afloop van het derde studiejaar. De industriële plaatsing zal in een passend gebied van digitale beveiliging zijn. Een belangrijke doelstelling om de industriële plaatsing te ondernemen is dat studenten het begrip en de toepassing van hun vaardigheden verder ontwikkelen in een professionele omgeving.

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Beoordelingsmethoden

Er worden een aantal geïntegreerde benaderingen gebruikt om de vereiste doelen, doelstellingen en leerresultaten te behalen. Hiervoor worden allerlei onderwijs- en leermethoden en -strategieën toegepast. Evaluatiemethoden die worden gebruikt voor het aantonen van de uitkomst van leeruitkomsten zijn onder andere examens, cursussen, examens, praktische evaluaties, presentaties, computergebaseerde oefeningen en schriftelijke rapporten. Samenwerken met strategische partners, het onderwijsprogramma staat in de voorhoede van vooruitgang in digitale forensiek en veiligheid. Koppelingen met de industrie maken het mogelijk om industriële geleide / ontwikkelde materialen in het studieprogramma in te vullen. Wij streven ernaar om bestaande te ondersteunen, en verdere industriële partnerschappen zoeken die toegang bieden tot case studies en projecten, werkervaring en echte wereldproblemen. De school is ook academische partners met The Council for Registered Ethical Security Testers (CREST). De cursus biedt een carrieregeoriënteerde leerervaring van een school die een erkende aanbieder van professionele certificering is voor onder andere Cisco, Microsoft, Oracle en 7Safe. Om ervoor te zorgen dat afgestudeerden uitstekende werkgelegenheid hebben, is het programma ontworpen op basis van accreditatiecriteria die door de British Computer Society (BCS) - het Chartered Institute for IT - en de instelling van Engineering and Technology (IET) zijn vastgesteld. Het is de bedoeling dat de graad voor accreditatie wordt voorgelegd wanneer de eerste studenten in 2014 afstuderen.

Leer methodes

Een stimulerend curriculum waarin studie van kerntechnologische concepten, theorieën en principes wordt gecombineerd, naast gespecialiseerde kennis en begrip op het gebied van digitale forensiek, veiligheid en ethisch hacking, waardoor afgestudeerden een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de industrie en de samenleving als beroepsbeoefenaars. We ontwikkelen ook de zachte vaardigheden die door toekomstige werkgevers worden verwacht, alsmede op het schrijven, onderzoeken en teamwerkvaardigheden en in overeenstemming met de relevante aard van deze cursus. Studenten zullen realistische problemen oplossen die uit de industrie komen, waar ze deze vaardigheden zullen gebruiken. In het derde jaar zullen de studenten de gelegenheid krijgen om een ​​industriële plaatsing te ondernemen en aan het einde van deze periode door te gaan tot het Honours-jaar. Koppelingen met industriële partners maken het ook mogelijk om een ​​technische serie van bezoekende speakers te ontwikkelen, waardoor leer in een echte levensomgeving kan worden ingebed. Studenten die dit studieprogramma volgen, kunnen in de beste suite van netwerk- en beveiligingslaboratoria in Schotland, en mogelijk in het Verenigd Koninkrijk, verwachten dat ze een ongekende hands-on leerervaring van forensische en veiligheidstechnieken bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten