Bsc (hons) In Levensmiddelenbioscience

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Levensmiddelenbioscience

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Food Bioscience is de toepassing van biologische en aanverwante wetenschappen op voedselproblemen; voedselbioscientisten hebben veel behoefte aan voedselkwaliteit, veiligheid en veiligheid.

Dit is het enige programma voor voedselbioscience van het Instituut voor Voedselwetenschappen en Technologie (IFST) in Schotland; het voldoet aan de educatieve vereisten voor het lidmaatschap van het Instituut. Het is ook goedgekeurd door het Royal Environment Health Institute voor Schotland (REHIS) om de pre-registration academische norm te voldoen voor de Registration Board van de Schotse Food Safety Officers.

Wij zijn de enige instelling in Schotland om dit soort programma's te bieden en de sterkste nadruk te leggen op elke Schotse universiteit op voedsel en de ontwikkeling daarvan. U leert over voedingssamenstelling, het effect van chemicaliën en additieven op consumenten en voedselveiligheid, alsmede genetica, biochemie, microbiologie en voeding, gecombineerd met belangrijke industriële vaardigheden en een begrip van voedselwetgeving.

Er is een groot praktisch onderdeel ter aanvulling van de theorie en een mogelijkheid voor een plaatsing. Dit kan bestaan ​​uit voedselverwerking, voeding, klinisch en niet-klinisch laboratoriumwerk of voedselonderzoek en -ontwikkeling.

Studenten worden vaak aangeboden door hun plaatsbepalingsbedrijf, zelfs voor het afstuderen.

Je carrière

Carrièremogelijkheden zijn uitstekend en omvatten werk in voedselproductie, productie en veiligheid, onderzoek en ontwikkeling, marketing en als voedingsdeskundige of adviseur.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Chemie, cellen en biomoleculen, fysiologie 1 & 2, kernvaardigheden in de biowetenschappen 1.

Jaar 2

Inleiding tot de microbiologie, mechanismen van cellulaire regelgeving, kernvaardigheden in de biowetenschappen 2, immunologie, genen en bioinformatica, fundamentele celbiologie, praktische vaardigheden voor biomoleculaire wetenschappen.

Jaar 3

Moleculaire Diagnostiek, Biotechnologie, Voedselanalyse, Voedselwetenschappen, Voedingsmiddelen, Voeding en Volksgezondheid, Kernvaardigheden in Voedselbioscience.

Jaar 4

Plaatsing (dubbele module), kwaliteitssystemen in voedselproductie, voedselgiftologie, project en werkplaats (dubbele module).

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Toelatingseisen

Jaar 1

SQA Higher

ABBB inclusief Chemie plus Nat 5 Maths, Engels, Biologie bij B

Een level

BCC inclusief Chemie plus GCSE Double Science, Engels en Maths op B / 6

ILC Hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief Chemie op Hoger plus Gewoon niveau Engels, Wiskunde en Biologie om 02

IB-diploma

24 punten inclusief Chemie en Biologie

Niveau 3 Uitgebreid Diploma

DMM in relevante vakken waaronder Chemie en Biologie.

HNC

HNC in een relevant onderwerp met B in de Graded Units en voldoende dekking van chemie.

SWAP Access

SWAP Toegang tot wetenschapsprogramma.

de Engelse taal

Academische IELTS score van 6,0 (of gelijkwaardig) met geen enkel element onder de 5,5.

Aanvullende informatie

Internationale routes

Jaar 2

Een niveau

ABB in Chemie, Biologie en Wiskunde, plus GCSE Engels bij B

HNC

15 studiepunten in relevant vakgebied (moet Genetica-eenheid bevatten) met A in de Gegradeerde Eenheden.

Jaar 3

HND

HND in relevant vak met AB in de Graded Units

Professionele accreditatie

Dit is het enige programma voor voedselbioscience van het Instituut voor Voedselwetenschappen en Technologie (IFST) in Schotland; het voldoet aan de educatieve vereisten voor het lidmaatschap van het Instituut.

Het is ook goedgekeurd door het Royal Environment Health Institute voor Schotland (REHIS) om de pre-registration academische norm te voldoen voor de Registration Board van de Schotse Food Safety Officers.

Beoordelingsmethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden om ervoor te zorgen dat u zowel de nodige kennis en begrip hebt van zaken en management en een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module op het programma maakt gebruik van zijn eigen leer-, leer- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. De beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen onzichtbare examens, klastoetsen, essays, managementverslagen, casestudies, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en onderwijsmethoden die we gebruiken, zorgen ervoor dat ons programma zowel beroepsrelevant en academisch uitdagend is. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn verhuisd van het traditionele lerarencentrisch leren naar een meer zelfstandige leerbenadering, waar u wordt aangemoedigd om kritische denkvaardigheden te ontwikkelen.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten