Bsc (hons) In Microbiologie

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Microbiologie

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Microbiologie is de studie van organismen die te klein zijn om te zien door het blote oog maar die een diepgaande invloed hebben op ons leven.

Micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels, algen en protozoa kunnen soms schadelijk zijn en infectieziekten veroorzaken. Anderen zijn voordelig en worden door de biotechnologische industrieën uitgebuit om voedsel, alcoholische dranken en drugs te produceren.

Tot voor kort dachten veel artsen over de ziekten die door micro-organismen werden veroorzaakt, die grotendeels opgelost werden. Deze beoordeling was te optimistisch en microbiologie komt opnieuw op als kritieke wetenschap om nieuwe uitdagingen aan te gaan tegen organismen die niet meer reageren op conventionele antibiotica- of vaccinatieprogramma's.

De microbiologie programma structuur combineert een brede basis in de biowetenschappen met diepgaande specialistische kennis. In de loop van het programma wordt veel aandacht besteed aan laboratoriumwerk, dat leidt tot een vijf-daagse praktische moleculaire biologie workshop die de theorie en praktijk combineert.

Je carrière

Dit fascinerende en gevarieerde programma kan leiden tot carriere in de gezondheidszorg, voedsel- en waterindustrie, biotechnologie, milieu, farmaceutica en onderzoek.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Chemie, cellen en biomoleculen, fysiologie 1 & 2, kernvaardigheden in de biowetenschappen 1.

Jaar 2

Inleiding tot de microbiologie, mechanismen van cellulaire regelgeving, kernvaardigheden in de biowetenschappen 2, immunologie, genen en bioinformatica, fundamentele celbiologie, praktische vaardigheden voor biomoleculaire wetenschappen.

Jaar 3

Moleculaire Diagnostiek, Biotechnologie, Klinische Microbiologie, Cellulaire Signalering en Trafficking, Microbiële Genomes, Nieuwe Therapieën en Cel Technologieën, Experimentele Ontwerp en Analyse, Optie: Plaatsing.

Jaar 4

Bacteriële pathogeniteit, (Re) opkomende infecties, Moleculaire Microbiologie, Cellinteracties en Netwerken, Project en Workshops (dubbele module).

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Toelatingseisen

Jaar 1

SQA Higher

ABBB waaronder Engels, Chemie en een andere wetenschap, plus Nat 5 Maths en Engels bij B

Een level

BCC inclusief Chemie plus GCSE Engels en Wiskunde B / 6 en Chemie op C / 4

ILC Hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief Chemie, Engels en andere Wetenschappen op hoger en gewoon niveau Wiskunde op gewone 01 of 02

IB-diploma

24 punten waaronder Chemie en een andere wetenschap.

Niveau 3 Uitgebreid Diploma

DMM in relevante vakken waaronder Chemie en een andere wetenschap.

College

SWAP Toegang tot Dieetkunde / Wetenschap bij Kelvin College. HNC Science Kwalificatie moet voldoende dekking van chemie bevatten.

de Engelse taal

Academische IELTS score van 6,0 (of gelijkwaardig) met geen enkel element onder de 5,5.

Aanvullende informatie

Aanvullende vereisten

Van de aanvragers wordt verwacht dat zij hun bewijs tonen in hun toepassing van hun interesse in dieetkunde en alle vaardigheden en vaardigheden opgedaan in levens- en werkervaring, die voordelig zouden zijn voor een toekomstige carrière in dieetkunde.

We verwachten niet dat al onze aanvragers een dieetafdeling hebben bezocht, maar als u gelukkig bent om ervaring te hebben met een dietspecialist of een dietspecialist, dan is het passend om dit in uw persoonlijke verklaring op te nemen.

Disclosure Requirement

Studenten zijn verplicht een verbeterde strafrechtelijke openbaarmakingsprocedure te ondergaan met openbaarmaking Schotland voorafgaand aan plaatsing.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Beoordelingsmethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden om ervoor te zorgen dat u zowel de nodige kennis en begrip hebt van zaken en management en een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module op het programma maakt gebruik van zijn eigen leer-, leer- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. De beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen onzichtbare examens, klastoetsen, essays, managementverslagen, casestudies, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en onderwijsmethoden die we gebruiken, zorgen ervoor dat ons programma zowel beroepsrelevant en academisch uitdagend is. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn verhuisd van het traditionele lerarencentrisch leren naar een meer zelfstandige leerbenadering, waar u wordt aangemoedigd om kritische denkvaardigheden te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten