Bsc (hons) In Milieu Management

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Milieu Management

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Geaccrediteerd door: RICS CIWEM

Milieuzaken zijn een belangrijke overweging voor elk bedrijf. Milieubeheer graduandi begrijpen de impact op het milieu van bouw en regeneratie en de behoefte aan een effectief beheer van afval, energie, landbronnen en maatschappelijke problemen.

Het programma is uniek om u in staat te stellen zich te concentreren op persoonlijke interesses binnen allerlei specialismen, variërend van afvalbeheer, geografische informatiesystemen, vervuild land, sociale integratie, verbetering van het platteland, energie-efficiëntie en transportbeleid.

U krijgt de gelegenheid om een ​​stage in het Verenigd Koninkrijk of in Europa uit te voeren, evenals mogelijkheden voor industriële plaatsingen in India en Amerika. Het programma is geaccrediteerd door de Chartered Institution of Water and Environmental Management (CIWEM) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

Je carrière

Met de opkomst van de 'groene economie' worden afgestudeerden steeds vaker gewild door lokale overheden, overheden, milieuconsultants, energieverleners en gespecialiseerde agentschappen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Urban Issues, Natural Resource Management, werkprincipes PlaceLegislation, Sustainability Online, Bouwmaterialen.

Jaar 2

Inleiding tot belangrijke thema's, waaronder Milieubeleid en Regelgeving, Samenleving, Politiek en Duurzaamheid, Milieuwetenschap & -meting, Milieubeoordeling, Stadsplanning en GIS Principles.

Jaar 3

Praktische werkervaring die kan leiden tot samenwerking met lokale overheden, milieuconsultants, energiebedrijven of buitenland studeren; Trimester B verhoogt het GIS-specialisme en studeert ook klimaatverandering: impact, vermindering en aanpassing, en Corporate Sustainability.

Jaar 4

Honours Dissertation in preferred specialism; Specialist modules omvatten Urban Regeneration Energy Resource Management, Afvalbeheer, Project GIS, Waterbeleid en Management, en Duurzaamheid en de Built Environment.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Jaar 1

SQA Higher

ABBB plus Nat 5 Engels en Maths bij C.

Een niveau

BCC plus GCSE Engels en Maths op C / 4.

ILC Hoger

H1 H2 H3 H3 plus Engels en Wiskunde op gewoon niveau O2

IB-diploma

24 punten moeten Wiskunde bevatten

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma bij MMM

Jaar 2

HNC

HNC in een gebouwde omgeving of HNC sociale wetenschappen met A in de Graad Unit

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma In Bouwomgeving / Landschapsbeheer Onderworpen aan DDM

de Engelse taal

Studenten waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken het equivalent van een academische IELTS test score van 6,0 hebben, zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Werkplaats

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​stage in het Verenigd Koninkrijk of Europa af te ronden, evenals mogelijkheden voor industriële plaatsingen in India en Amerika.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Accreditatie

De milieubeheersingsgraad bij GCU is geaccrediteerd door CIWEM, de Chartered Institution of Water and Environmental Management en RICS de Royal Institution of Chartered Surveyors

Banden met het bedrijfsleven

Het programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de onderwijsmodules de huidige beste praktijken reflecteren en tegemoet komen aan de behoeften van werkgevers. Als gevolg hiervan zijn afgestudeerden goed uitgerust om aan te komen tot vervullende en goed betaalde werkgelegenheid. Begeleide werkervaring is een integraal onderdeel van het programma.

Beoordelingsmethoden

Diverse beoordelingsmethoden, inclusief cursusactiviteiten en formele examens. Onze cursus Milieubeheer heeft een nieuwe benadering genomen voor een element van de beoordeling van de studenten door het innovatieve Verticale Project te ontwikkelen. Ongewoon werken onze eerstejaars met onze derde jaar, waarbij de laatste groep als projectmanagers optreedt. Deze aanpak heeft geruchten verkregen van onze externe examinatoren, accreditatie-instanties en werkgevers die herkennen hoe deze beoordelingsmethode onze leerlingen werkelijke ervaring en projectmanagement biedt. Traditionele methodes van examens, rapporten en essays, evenals een tijdsbeperkte test waarbij onze leerlingen 72 uur krijgen om een ​​reeks korte rapporten te schrijven, worden ook gebruikt.

Leer methodes

Een belangrijk aspect is het leren van onze studenten Geografische Informatiesystemen gedurende de vier jaar van hun diploma, die hen ontwikkelen tot deskundige gebruikers van het software systeem. Door hun vertrouwdheid met de twee belangrijkste softwarepakketten; ArcGIS, marktleider van Geografische Informatiesystemen en Idrisi, hebben onze studenten een uniek specialisme op het gebied van milieubeheer. Wij raden onze studenten aan om plaatsingsmogelijkheden in binnen- en buitenland op te nemen. Lokale autoriteiten zoeken onze studenten op zoek naar werkgelegenheid en zij worden geplaatst bij organisaties zoals Scottish Power, het Schotse Milieubeschermingsagentschap en SERCO, alsmede de lokale overheden in het westen van Schotland voor een plaatsing van minimaal 16 weken. In het buitenland brengen onze tweedejaarstudenten een week door met een van onze Erasmus-partners aan een Europese universiteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten