Bsc (hons) In Milieutechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Milieutechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

IstructE IHE CIHT ICE CABE ENAEE

Een civiele ingenieur helpt om een ​​aantal van de meest innovatieve structuren ter wereld te maken. De infrastructuur voor transport, energie, industrie en handel is het resultaat van civiele techniek.

Het programma, dat is geaccrediteerd door de Joint Board of Moderators (ICE, IStructE, CIHT, IHE) en Chartered Institution of Water and Environmental Management (CIWEM), is ontworpen om afgestudeerden te produceren die zich zo comfortabel vinden met de technische en technische aspecten van de industrie zoals met contractbeheer, planning en milieubescherming.

Site-bezoeken worden door het hele programma georganiseerd en hebben onlangs de M74-snelweguitbreiding, het White Cart-overstromingspreventieprogramma, de nieuwe Forth Crossing en Whitelee Wind Farm. U kunt ook een vijfdaagse studiereis naar Europa bijwonen, gekoppeld aan een van onze Erasmus universitaire partners.

Je carrière

Er bestaan ​​werkgelegenheidskansen met civiele bouwbedrijven en consultants die zich bezighouden met wegbouw, steengroeven, bouw van grote gebouwen en bruggebouwen. Lokale overheidsposten bestaan ​​ook in de planning en het beheer van grote netwerken. Onze afgestudeerden kunnen gebruik maken van kansen binnen duurzame ontwikkeling en engineering voor veerkracht.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Stichting Level Civiele Techniek, Surveying & Structures.

Jaar 2

Inclusief principes van hydrauliek, contractbeheer, constructief ontwerp en geotechniek.

Jaar 3

Inclusief bouw- en grondtechniek en volksgezondheid, water- en afvalwaterbehandeling en werkplaatsing.

Jaar 4

Honours Project, Milieu Civiele Techniek onderwerpen zoals geavanceerde bouwkunde, waterbeheer en afvalbeheer.

Toelatingseisen

Alle toegangsvereisten die hier staan ​​vermeld dienen als een handleiding te worden gebruikt en vertegenwoordigen het minimum dat nodig is om in aanmerking te komen voor inschrijving. Aanvragers die een voorwaardelijke aanbieding van een plaats hebben gemaakt, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan vermeld.

Jaar 1

SQA Higher

ABBB inclusief Maths, Physics, Technological Studies of Engineering Science plus Nat 5 Engels bij C. Nat 5 Wiskunde bij C is ook verplicht indien niet op hoger niveau

Een niveau

BCC inclusief Wiskunde of Fysica plus GCSE Engels bij C / 4

ILC Hoger

H1 H2 H3 H3 inclusief Wiskunde of Fysica, plus Engels en Wiskunde op gewoon niveau O2 indien niet bij Higher

IB-diploma

24 punten moeten Wiskunde en Fysica bevatten

BTEC

Niveau 3 Uitgebreid Diploma in Civiele Techniek bij MMM

SWAP Access

SWAP STEM programma bij BBB

de Engelse taal

Studenten waarvan de eerste taal niet Engels is, zal normaal gesproken het equivalent van een academische IELTS test score van 6,0 hebben, zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Studenten op een deeltijdprogramma kunnen gefactureerd worden voor het volledige jaarlijkse honorarium of voor het aantal voltooide modules per academiejaar. Studenten kunnen in de loop van het jaar in aanmerking komen om dit te betalen in termijnen. Bekijk kosten voor deeltijd en afstandsonderwijs.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Werkplaats

U kunt een stageplanning met een industriële partner in uw derde jaar afronden en als u niet op de plaats van de industrie bent of in het buitenland met Erasmus studeert, kunt u een vijf-daagse cursus van Constructionarium bijwonen.

Professionele accreditatie

De milieubeheersingskunde is geaccrediteerd door ICE, IStructE, CIHT en IHE, die volledig voldoet aan de academische basis voor een Incorporated Engineer onder de bepalingen van UK-SPEC voor intakes 2016 - 2020.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de diensten die wij aanbieden.

Accreditatie

De graad is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van Moderators (Instelling Civiele Ingenieurs, Instelling van Structurele Ingenieurs, Chartered Institution of Highways and Transportation en het Institute of Highway Engineers) en voldoet volledig aan de educatieve basis voor IEng Incorporated Engineer status. Bezoek www.jbm.org.uk voor meer informatie.

Wij zijn ook geaccrediteerd door CABE, en belangrijker, ENAEE het Europees Netwerk voor Accreditatie van Engineering Education met een EUR-ACE label.

Beoordelingsmethoden

Er worden diverse beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder cursusactiviteiten en formele examens. Cursuswerken en lesproeven (open of gesloten boek) omvatten rapporten over experimentele activiteiten in structuren / hydraulische laboratoria of op bezoeken aan belangrijke ontwikkelingen zoals de Whitelee Windfarm, de White Cart Flood Prevention Scheme en de nieuwe Forth Crossing. Onze studenten worden ook ingezet voor het beoefenen van civiele en structurele ingenieurs als bezoekende lezingen om ervoor te zorgen dat hun leer en beoordeling relevant zijn voor de industrie normen.

Leer methodes

Eerstejaarsstudenten wonen vijf dagen lang aan bouwvaardigheden in Inchinnan, in de buurt van Glasgow. Tweedejaarstudenten kunnen verder weg reizen door deel te nemen aan een Europese studiereis die gedeeltelijk wordt gefinancierd. Studenten in hun derde jaar kunnen deelnemen aan een industriële plaatsing of de Erasmus Europese studie uitwisseling. Als alternatief kunnen de leerlingen de beheerde module leren. We hebben onlangs een initiatief geïntroduceerd waarbij onze studenten een periode van vijf dagen doorbrengen op Constructionarium, een hands-on bouwervaring voor studenten en jonge professionals, waar zij betrokken zijn bij de planning op locatie en ook een afgeschermde versie uitvoeren van een grote constructie project zoals de Kingsgate Footbridge of het Millau Viaduct.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten