Bsc (hons) In Toegepaste Psychologie

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) In Toegepaste Psychologie

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

In de psychologie beschrijven we, uitleggen en voorspellen gedachten, gevoelens en gedrag.

De focus van deze graad is het toepassen van het kernpsychologisch materiaal van onderzoeksmethoden, cognitieve, sociale, ontwikkelingsgerichte, persoonlijkheid en biologische psychologie voor toepassingen in het echte leven.

U zult alle gebieden van toegepaste psychologie behandelen met een focus op geestelijke gezondheid, forensisch, counseling en gezondheidspsychologie. U kunt kiezen uit een afgestudeerde diploma in BSc (Hons) Toegepaste Psychologie (Counseling), (Forensisch) of (Gezondheid), op voorwaarde dat u specifieke modules neemt.

Modules worden geleerd via diverse specialistische laboratoria, seminars en lezingen en alle studenten nemen een werkgebaseerd leer in de psychologie module waar ze werkervaring op de psychologische theorie hebben.

Er zijn mogelijkheden om een ​​trimester te studeren in het buitenland en je hebt de aanvullende optie om in het programma een modern taal-, biologie- of sociaal wetenschappelijk vak te studeren.

Alle programma pathways zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society en voldoen aan de vereisten voor Chartered Level Membership (GBC).

Je carrière

Afgestudeerden kunnen worden gecharterd psychologen na verdere studie en postdoctorale opleiding in klinische, educatieve, gezondheids-, beroeps-, counseling-, sport- en lichaamsverzorging of forensische psychologie, of onderzoek doen en een academische carrière volgen.

Wat u zult studeren

Jaar 1

Grondslagen in de psychologie, Toegepaste Psychologie 1, Inleiding tot Psychologische Onderzoek.

Jaar 2

Inleiding tot onderzoeksmethoden, inleiding tot biologische, cognitieve en ontwikkelingspsychologie, toegepaste psychologie 2.

Jaar 3

Onderzoeksmethoden, Toegepaste Menselijke Cognitie, Sociale Psychologie, Gedragsfysiologie en Werkgebaseerd Leren in Psychologie, Persoonlijkheid en Individuele Verschillen.

Jaar 4

Ontwikkelingspsychologie en het Psychologie Empirisch Project, optionele modules in Cyberpsychology, Forensic, Mental Health, Health and Counseling Psychology.

Toelatingseisen

Jaar 1

SQA Higher

AAABB plus Nationale 5 Engels en Wiskunde bij C

Een level

ABB plus GCSE Engels en Maths op C / 4

ILC Hoger

H1 H2 H2 H2 en Engels en Wiskunde op een minimum van O2

IB-diploma

28 punten

Niveau 3 Uitgebreid Diploma

DDM in relevant vak plus GCSE vereisten

College

SWAP Toegang tot Humanities / Wetenschap bij ABB

Jaar 2

HNC

HNC Social Sciences met 15 studiepunten en A in de gegradeerde eenheid

Een level

AAB inclusief Psychologie, plus GCSE Engels en Wiskunde op C / 4

Jaar 3

HND Social Sciences with Graded Units AAB Inc Psychologie A, B, C, D en onderzoeksmethoden.

de Engelse taal

Academische IELTS score van 6,0 (of gelijkwaardig) met geen enkel element onder de 5,5.

Aanvullende informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Internationale routes

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen, kunt u in aanmerking komen voor het Engels voor universitaire studie programma.

Kosten en financiering

De collegegeld die u betaalt wordt meestal bepaald door uw vergoedingstatus. Wat is mijn studentengeldstatus?

Collegegelde 2018/19

  • Home: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Totaal collegegeld voor RUK studenten die een drie of vier jaar diploma behalen, zijn afgedekt op £ 27.750. Specifieke tarieven zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen als zodanig gewijzigd worden.

Als u in september 2018 of januari 2019 met uw studie begint, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die van toepassing zijn op de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.

Als u vragen of vragen hebt over de beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, kunt u vrijblijvend contact opnemen met het studentenonderzoeksteam.

Beoordelingsmethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden om ervoor te zorgen dat u zowel de nodige kennis en begrip hebt van zaken en management en een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module op het programma maakt gebruik van zijn eigen leer-, leer- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. De beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen onzichtbare examens, klastoetsen, essays, managementverslagen, casestudies, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en onderwijsmethoden die we gebruiken, zorgen ervoor dat ons programma zowel beroepsrelevant en academisch uitdagend is. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn verhuisd van het traditionele lerarencentrisch leren naar een meer zelfstandige leerbenadering, waar u wordt aangemoedigd om kritische denkvaardigheden te ontwikkelen.

Internationale studenten startdatums

Voor nieuwe internationale studenten beginnen oriëntatiegebeurtenissen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij het vestigen in het Verenigd Koninkrijk en GCU voorafgaand aan het begin van de algemene inductie en het onderwijs van de student.

Er zal een hele reeks leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden tijdens deze periode, waaronder campus- en stadsreizen, evenals welkomstgebeurtenissen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Huis / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten