Bsc (hons) psychologie met criminologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) psychologie met criminologie

Onze studenten zouden ons aanraden! In het laatste Nationale Studentenonderzoek zouden 94% van onze recente BSc (Hons) Psychologie studenten aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Onze British Psychological Society (BPS) erkend diploma verkent de geheimen van wat ons tot mens maakt, wat het betekent om te leven en waarom we ons gedragen in de manier waarop we doen.

Deze cursus behandelt de kerngebieden van de psychologie van de British Psychological Society (BPS) curriculum bedongen. U vindt de mens, de werking van de hersenen, de processen en mechanismen van het menselijk denken, voelen en gedrag en hoe psychologen, kan psychologisch onderzoek en therapie een tastbaar en positief verschil aan het leven en de samenleving van mensen te maken te verkennen.

Waarom deze cursus te kiezen?

Onderwijs- en onderzoeksuitmuntendheid

Door deel te nemen aan een psychologie cursus aan NTU maakt u deel uit van een onderzoeksactiviteit.

 • U zal uw eigen onderzoek in uw laatste jaar ontwerpen en uitvoeren, en u kunt de mogelijkheid hebben om te betalen voor betaald werk als onderzoeksassistent tussen jaar twee en drie.
 • 60% van onze onderzoeksresultaten werden internationaal uitstekend beschouwd of wereldwijd in REF 2014 en 100% van onze impact op het onderzoek is internationaal uitstekend, met 73% omschreven als wereldleider.
 • 95% van de BSc (Hons) Psychologie voltijds studenten zijn het erover eens dat het personeel goed is om dingen te verklaren (National Student Survey 2017).

Professionele vaardigheden en erkenning

 • Onze Psychologie cursussen * zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), zodat zolang u afstudeert met minstens een 2.2 honneursgraad, u in aanmerking komt voor de Graduate Basis for Chartered Lidmaatschap van de BPS - een noodzakelijke kwalificatie als u wenst verdere opleiding en een carrière als professionele psycholoog nastreven.
 • U kunt praktische ervaring tussen de tweede en derde jaar te winnen, evenals verbinden zich, een stage of studie in het buitenland op een van onze partnerinstellingen.
 • Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierjarige opleiding die een jaar lang stage omvat voltooien.
 • In uw laatste jaar krijgt u de kans om deel te nemen aan onze professionele praktijk in de psychologie module. Biedt u de kans om het leven te ervaren als een consultant psycholoog, het verstrekken van psychologische oplossingen voor echte problemen.

* bevat geen psychologie cursussen in de Nottingham Law School, of het Nottingham Institute of Education

Een gepersonaliseerde ervaring

Pas uw leerervaring op - met een scala van optionele modules en trajecten kunt u uw eigen belangen nastreven en beginnen met het leren van uw studie naar een verdere studie en / of een bepaalde carriere.

Aan het eind van uw eerste jaar kunt u kiezen voor een speciaal pad in de geestelijke gezondheidszorg of forensische of educatieve en ontwikkelingspsychologie.

U krijgt de kans om uw studies op maat te maken door opties uit een uniek assortiment modules in uw laatste jaar te kiezen.

Deskundig personeel en specialistische voorzieningen

 • Studeer in een van de grootste psychologische afdelingen in het Verenigd Koninkrijk. U wordt onderwezen en begeleid door meer dan 80 deskundige psychologen die een breed scala aan interesses en onderzoeksgebieden hebben.
 • Je zult in staat om optimaal te profiteren van onze uitstekende onderwijs laboratorium suite. De faciliteiten en uitrusting zijn uitsluitend bestemd voor onze psychologie studenten, en zullen u helpen om uw eigen onderzoeks- en data-analyse uit te voeren.

Wat je studie

In de eerste twee jaar van je opleiding, zult u een inleiding tot de psychologie, core modules in biologische, sociale, ontwikkelings- en cognitieve psychologie voltooien, evenals die een opleiding in onderzoeksmethoden en statistiek.

In de criminologie, zult u extra modules met betrekking tot crimineel gedrag, criminaliteit en de maatschappij, het strafrechtelijk systeem, problemen in de hedendaagse politie en penologie voltooien.

In je laatste jaar, dan heb je verder core modules zitten in de psychologie, met betrekking tot individuele verschillen en historische en conceptuele vraagstukken, en kan je studie op maat (vaak met het oog op toekomstige werkgelegenheid) door te kiezen uit een reeks optionele psychologie en criminologie modules . In je laatste jaar heb je ook een onderzoeksproject in de psychologie, gericht op een onderwerp van uw keuze onder de supervisie van een onderzoek actief lid van het personeel af te ronden.

Vier jaar plaatsing cursus

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierjarige opleiding die een jaar lang stage in tussen Jaar Twee en Drie Jaar omvat voltooien. Je moet van toepassing zijn bij de UCAS code C8M3 te worden beschouwd voor de vier jaar sandwich / plaatsing cursus.

Studeren in het buitenland

Als je op de drie jaar full-time Natuurlijk kunt u ook de kans om naar het buitenland te studeren, als onderdeel van de cursus bij een van onze partner universiteiten. Onze huidige partnerinstellingen omvatten locaties zoals Australië, De VS, Hongarije, Nederland en Polen. Je zult al vroeg te beslissen in je eerste jaar als u zich wilt aanmelden voor deelname aan het uitwisselingsprogramma te nemen. Je zou het buitenland te studeren tussen Jaar twee en drie jaar en het zou dus inhouden dat de duur van de cursus tot vier jaar. De studie in het buitenland optie is alleen beschikbaar voor studenten op de drie jaar full-time route en daarom moet u van toepassing zijn bij de UCAS code C8M2.

Pas uw leerervaring met een scala aan optionele modules. Dit geeft je de kans om je eigen belangen na te streven en beginnen om uw leren vorm te geven in de richting van verdere studie en / of een bepaalde carrière te geven.

Hoe je geleerd

De BSc (Hons) Psychologie met Criminologie wordt gegeven door ervaren medewerkers gewend om met studenten uit een breed scala aan achtergronden en met verschillende niveaus van kennis en ervaring.

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit te maken, zult u contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden. De cursus wordt geleverd door middel van lezingen, workshops, kleine groep het onderwijs en één-op-één begeleiding. De kleinere groep seminars en workshops bieden mogelijkheden om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, de groep werken, analyseren, debatteren vaardigheden, presentatievaardigheden en discussie over een breed scala van standpunten.

Leren van experts

Onze docenten zijn zeer gerespecteerd, met veel betrokken bij innovatief onderzoek of worden gepubliceerd auteurs in hun specialistische gebieden. Onderzoeksgroepen zijn: Verslaving en Afwijkende Gedragingen, Welzijn, Development, Interactie en sociale relaties, Taal en Psycholinguïstiek, Cognitie en Perception. Er zijn ook een scala van onderzoek eenheden, waaronder: The International Gaming Research Unit, Emergency Services Research Unit, Specific Language Impairment Research Unit, en de seksuele delicten Criminaliteit en wangedrag Research Unit.

In aanvulling op de traditionele lezingen, tutorials en zelfstudie je zult ook horen en te leren van gerenommeerde experts en professionals in aanverwante gebieden die regelmatig worden uitgenodigd om te komen praten om onze studenten waardoor u een inzicht te geven in hun specialistische kennis en ervaringen.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

U zult in een verscheidenheid van manieren en op een modulaire basis worden beoordeeld; via de traditionele middelen zoals onderzoeken en essays, maar ook in meer innovatieve manieren zoals onderzoeksrapporten, mondelinge en poster presentaties, case reports en een laatste jaar durend onderzoeksproject. Onze gevarieerde aanpak van de evaluatie kunnen studenten de breedte van hun kunnen te tonen en biedt gelegenheid voor iedereen om uit te blinken.

Het bereik van de evaluatie-instrumenten is erkend als een van de sterke punten van de cursus door de BPS Accreditation Committee en externe examinatoren.

In reactie op de student feedback hebben de Universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

Psychologie seminar series

U krijgt de gelegenheid om de afdeling Psychologie seminar serie die plaatsvindt gedurende het academisch jaar bij te wonen krijgen. De seminars deskundigen uitnodigen en professioneel om hun publicaties en onderzoeksresultaten te presenteren. Dit is een integraal onderdeel van het onderzoek cultuur in de afdeling Psychologie en stimuleert Psychologische denken en debat.

95% van de BSc (Hons) Psychology met Criminologie full-time studenten het erover eens dat ze in staat om contact op te nemen personeel wanneer ze nodig zijn geweest. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Loopbaan en inzetbaarheid

Uitstekende werkervaring kansen

Onze Psychologie cursussen zijn zo ontworpen dat u alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor je toekomstige carrière kunnen ontwikkelen. De cursus zal de ontwikkeling van uw overdraagbare vaardigheden, zoals:

 • numeriek
 • communicatie
 • presentatie
 • analytisch
 • probleemoplossende vaardigheden.

Zeer gewild door de werkgevers, deze vaardigheden zal u in een sterke positie binnen de afgestudeerde markt te zetten.

Heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze Professional Practice in de psychologie Conferentie die uniek is voor NTU te krijgen. Dit biedt u de gelegenheid om het leven te ervaren als consultant psycholoog, psychologische oplossingen voor echte wereld probleem scenario's door externe organisaties geleverde te bieden, en om hun oplossingen in een professionele conferentie-formaat te presenteren aan deze organisaties.

You'l ook in staat zijn om de optionele-werk op basis Psychology Practice module te selecteren. Studenten die deze module kiezen zal krijgen deel te nemen aan het werk gerelateerde rollen door middel van vrijwilligerswerk, betaald werk, of werkplek shadowing.

Vier jaar plaatsing cursus

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierjarige opleiding die een jaar lang stage omvat voltooien. Je moet van toepassing zijn bij de UCAS code C8M3 te worden beschouwd voor de vier jaar sandwich / plaatsing cursus.

We moedigen al onze studenten om deel te nemen aan vrijwilligerswerk. Nottingham Trent Vrijwilligerswerk zal u toelaten om betrokken te raken in één dag uitdagingen, studenten onder leiding van projecten en de vrijwilliger winkel te krijgen.

Uw loopbaanontwikkeling

Met de British Psychological Society's GBC bevestigd, komt u in aanmerking voor het afstuderen aan verdere postdoctorale (Masters of Doctoral) opleiding in de psychologie, mogelijk als professioneel psycholoog (in de forensische, klinische, educatieve, beroeps, begeleiding, en sportpsychologie), voort te zetten voeren een academische en / of onderzoek carrière in de verschillende gebieden van de psychologie of criminologie (door te werken als wetenschappelijk medewerker, bijvoorbeeld, of door het bestuderen voor een Masters of PhD), of aan de criminologie relevant zijn loopbaan in de proeftijd na te streven, politie of gevangenis diensten .

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières van onze recente Psychologie met Criminologie afgestudeerden nastreven: *

 • Civil Enforcement Officer
 • Community Protection Officer
 • Conversation Assistant
 • HR Administrator
 • Geestelijke Gezondheidszorg Assistant
 • Gevangenisbewaker
 • PR Assistant
 • Recruitment Consultant
 • Research Assistant
 • onderwijsassistent
 • Special Constable
 • Administratief Medewerker
 • Jeugdwerker.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Andere afgestudeerden profiteren van de overdraagbare vaardigheden die ze hebben geleerd tijdens hun opleiding aan een scala van loopbanen buiten de psychologie of criminologie voort te zetten. Psychologie gerelateerde kwalificaties hebben de neiging om erg populair bij alle werkgevers, omdat ze het vermogen om effectief te communiceren, zowel gesproken als geschreven vormen (via mondelinge presentatie en het schrijven van essays en rapporten), het vermogen om echte problemen en goed ontwikkelde numerieke lossen eisen vaardigheden. Dit alles betekent dat you'l worden zeer goed geplaatst om te profiteren van andere mogelijkheden afgestudeerde werkgelegenheid in uiteenlopende sectoren zoals marketing, journalistiek, human resources, politie en onderwijs. U kunt volledige verdere studie of opleiding voor een aantal van deze rollen nodig.

Er zijn mogelijkheden om de banden met de betrokken organisaties en potentiële werkgevers te ontwikkelen als je de vier jaar sandwich cursus of via de optionele-werk op basis Psychology Practice module ondernemen in het laatste jaar van de opleiding.

Onze Employability Team

Carrière en inzetbaarheid advies is beschikbaar voor al onze studenten en wordt verzorgd door een team van vakspecialisten binnen de afdeling Psychologie en de Universiteit van Employability Team.

Psychologie is erg trots op haar afgestudeerden en hun successen, en we kijken ernaar uit om u te helpen overstappen naar de door u gekozen carrière in de psychologie of daarbuiten.

Onze Psychologie cursussen zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) zo lang als je afstuderen met ten minste een 2,2 graad komt u in aanmerking voor de Graduate Basis ontvangen voor Chartered lidmaatschap van de BPS - een noodzakelijke kwalificatie als je wensen uit te oefenen voortgezette opleiding en een carrière als professioneel psycholoog.

Toelatingseisen

UK

Voor ingang van september 2018 heeft u het volgende nodig.

Drie jaar full-time

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

Vierjarige plaatsing

 • A-levels - BBB; of
 • BTEC Extended Diploma - DDM; of
 • 120 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis. We accepteren graag aanvragen van volwassen studenten en studenten met toegangskwalificaties of veel andere soorten standaard- en niet-standaardkwalificaties waarvoor we UCAS-punten kunnen berekenen. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

Houd er rekening mee dat een Openbaring en Barring Service (eerder bekend als een openbaarmaking van een Criminal Records Bureau) nodig is voordat u met jonge mensen of kwetsbare bevolkingen werkt, maar het is niet vereist voor toelating tot de BSc (Hons) Psychologie met Sociologie.

Internationale

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Voor ingang van september 2018 heeft u het volgende nodig.

Drie jaar full-time

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

Vierjarige plaatsing

 • A-levels - BBB; of
 • BTEC Extended Diploma - DDM; of
 • 120 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder