Bsc (hons) Toegepaste Computing (top-up)

Northumbria University London Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (hons) Toegepaste Computing (top-up)

Northumbria University London Campus

Startdatums: september, mei, januari (2019)

Onderwijskosten: UK / EU: £ 9,250 Internationaal: £ 13.500

In een tijd waarin de Computing and IT-industrie exponentieel uitbreidt en steeds een steeds belangrijk instrument wordt geworden in de dagelijkse operatie van zowel particulieren als bedrijven, is het van cruciaal belang dat de afgestudeerden van de computerwetenschap goed geïnformeerd zijn en het beste in staat zijn om te begrijpen en de problemen oplossen die betrekking hebben op hedendaagse computersystemen, maar ook gebruik maken van deze systemen om de organisatorische prestaties te verbeteren.

Deze Top-Up-graad ontwikkelt de vaardigheden en kennis van studenten op het gebied van computergrocessen en het beheer ervan. Het programma laat de studenten bloot aan een aantal hedendaagse thema's en problemen die door de industrie worden geconfronteerd, waardoor afgestudeerden van deze cursus een reeks kwalitatief hoogstaande vaardigheden en competenties geven om in een aantal rollen te presteren.

Het programma is ontworpen om de computer- en / of managementvaardigheden van studenten te ontwikkelen met voorafgaande kwalificaties die zijn verkregen uit een Stichting Graad of HND. Naast het verbeteren van de vaardigheden en kennis van studenten over een verscheidenheid aan computersystemen en hedendaagse problemen voor de industrie, stroomt het Case Project van de programma's de vaardigheden die in de brede cursus zijn opgedaan, in een aantoonbaar en tastbaar project, zoals gewenst door de werkgevers.

Het programma bestaat uit een set modules die zijn ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden van hoge kaliber te geven die deze uitbreidende industrie eisen. Elke module vereist een deel van het praktische werk in onze computerlaboratoria, waar studenten verschillende software en programma's kunnen beheersen. Van objectgerichte en webprogrammering tot projectmanagement en professionele ontwikkeling bieden onze modules studenten 'overdraagbare vaardigheden en vertrouwen om een ​​verscheidenheid aan rollen te waarborgen in een van de snelst groeiende industrieën.

Een diploma in Applied Computing kan leiden tot een zeer lonende carrière in de computer- en IT-industrie voor een aantal organisaties die zich uitstrekken over elke sector. De Top-Up-graad laat de studenten goed gepositioneerd om een ​​breed scala van rollen in systemen en applicatieontwikkeling, computerprogrammering of projectmanagement te volgen, om maar een paar te noemen.

Na een succesvolle afronding van deze cursus, met een minimum van 2: 2 graad, kunt u ook uw studie verder doen met de mogelijkheid om verder te gaan naar onze MSc Cyber ​​Security. Als alternatief kunt u kiezen om te solliciteren om te studeren voor ons MSc Web en Mobile Development Technologies programma dat deeltijds wordt onderwezen.

Wie zou deze cursus pakken

Het programma is ontworpen voor studenten die hun bestaande kwalificatie willen upgraden naar een bacheloropleiding in het berekenen van een carriere in de groeiende en spannende industrie van computing en IT.

Standard Entry

  • Een HND / Stichting Graad in een gerelateerde discipline.
  • Studenten worden ook verwacht dat ze GCSE Maths en Engelse Taal hebben op C of hoger, of gelijkwaardig.

En

  • Studenten vereisen IELTS 6.5 (of hoger) zonder enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u een IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u zich voor het begin van dit programma aansluiten op onze Pre-Sessional English.

Locatie en datum

Northumbria University London Campus, 110 Middlesex Street, Londen, E1 7HT

September, mei, januari (2019)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price UK / EU: £ 9.250, Internationaal: £ 13.500