Bsc (it) gespecialiseerd in informatietechnologie

SLIIT COMPUTING

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc (it) gespecialiseerd in informatietechnologie

SLIIT COMPUTING

BSc (IT), gespecialiseerd in Information Technology

Bachelor of Science in Information Technology zal u uitrusten met de nodige vaardigheden en kennis om je carrière te ontwikkelen in de wijde omgeving van de ontwikkeling van IT-project, waar praktische web, database en multimedia vaardigheden zijn vereist. Dit programma zal de student de mogelijkheid om kritisch te evalueren, ontwerpen, voldoen aan de specificaties, na te gaan eisen, oplossingen te creëren en te communiceren uw ideeën met andere computerapparaten professionals / eindgebruikers in de IT-industrie te geven. De mate zal je ontwikkeling koesteren niet alleen als een IT-expert, maar ook als een creatieve denker, zodat u om te leren en te ontdekken door middel van een combinatie van technologie en verbeelding. Dit is een goedgekeurd studieprogramma Universiteit Subsidies Commissie olv SLIIT Computing, in samenwerking met SLIIT.

Andere mogelijkheden

In aanvulling op uw formele studies, bieden wij een aantal optionele activiteiten, momenteel inclusief deelname aan nationale wedstrijden zoals National Best Quality Software Awards (NBQSA), e -Swabhimani en Motorola Solution - SLASSCOM universitaire competitie. Bovendien worden de studenten in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan congressen en publiceren in wetenschappelijke tijdschriften zoals IEEE Research Publicatie.

Waarom kiezen voor dit programma?

 • Deze opleiding is ontworpen op een zodanige wijze dat een kandidaat heeft verschillende exit opties zoals National Diploma in IT en BSc in IT in het 2e jaar en respectievelijk 3e jaar.
 • Tijdens de cursus, maar vooral in het laatste jaar, heb je de vrijheid om uw eigen programma te bouwen uit een breed scala van modules en licentiaat in de BSc in de IT met een specialisatie in Information Technology, interactieve multimedia-technologie of volg een buitenlandse opleiding met een partner universiteit . Dit houdt uw carrière opties flexibel, het verstrekken van de brede basis die de meeste werkgevers zijn op zoek naar.
 • Bereid je voor op een carrière in de IT-industrie door middel van een mix van academische, professionele en praktisch werk, met mogelijkheden zoals de industrie samengewerkt professionele begeleiding ondersteuning en stages.

Voor Wie

Voor diegenen die streven naar Software Designers, software-ontwikkelaars, Systems Analisten, Business Analisten en systeembeheerders zijn.

Toelatingseisen

 • Minimaal één GCE Advance Level passeren in elke discipline (Local / Londen)
 • Een bal in de proeve van bekwaamheid olv SLIIT Computing.

Opmerking: Studenten wachten resultaten van de GCE Advanced Level examen 2013 zijn ook in aanmerking voor toepassing.

Aptitude Test

Aanvragen worden uitgenodigd voor de proeve van bekwaamheid van de kandidaten die ten minste de minimale eisen voor toelating tot BSc in Information Technology programma bezitten. Deze test bestaat uit analytische, logische en wiskundige aanleg. Datum en de plaats van de proeve van bekwaamheid zal worden aangekondigd via de landelijke dagbladen. Proeve van bekwaamheid zal worden gehouden in het Singalees, Engels en Tamil Taal.

Opmerking: Alle kandidaten moeten aanwezig zijn ten kantore 15 minuten voor de proef.

Informatie Sessie

Infosessies zijn een geweldige manier om meer over een programma, gerelateerd carrière te leren, en om uw vragen beantwoord door docenten en personeel. Wij dringen er bij alle aspirant-studenten en hun ouders voor onze infosessie over "BSc in IT opleiding en loopbaanvooruitzichten" en de bezienswaardigheden van SLIIT Computing, een dochteronderneming van SLIIT bezoeken via onze infosessie.

Reserveringen

Ruimte voor de voorlichtingsbijeenkomst is beperkt en dus reserveringen moeten we. Onze informatie sessie biedt plaats 70 bezoekers; We hopen dat deze kleinere instelling geeft u een meer persoonlijke inleiding over het programma, evenals de faciliteiten. Aangezien onze capaciteit is 70 bezoekers op elk tijdstip, hoeft sessies vullen en niet meer beschikbaar zijn. In een poging om een ​​kwaliteit ervaring voor onze bezoekers te behouden, raden we u aan contact op met ons kantoor op 0772 66 55 55 om uw reservering te maken ten minste een week van tevoren voor uw bezoek. Een bevestiging nummer zal worden verstrekt op het moment van reservering.

Hoe meld ik mij aan

 • Geïnteresseerde kandidaten moeten in het aanvraagformulier voor "BSc in Information Technology" direct naar SLIIT Computing. Het formulier kan worden gedownload van de website SLIIT of moet uit SLIIT Computing, Level 13, BoC Merchant Tower, Kollupitiya verkrijgen. Colombo 03.
 • Aanvragers zijn verplicht om een ​​vergoeding van Rs te betalen. 750 / - voor de proeve van bekwaamheid en voor verwerking.
 • Deze vergoeding moet worden betaald ten gunste van "(Pvt) SLIIT Computing Ltd" lopende rekening nr: 1.630.619 bij Bank of Ceylon Kollupitiya tak.
 • De ingevulde aanvraag en de bank te betalen-in-slip voor SLIIT Computing dienen te worden gezonden naar:
  • Academische Zaken Executive, SLIIT Computing (Pvt) Ltd, Level 13, BOC Merchant Tower, No. 28, St. Michael's Road, Colombo 03.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
700,000
Locations
Sri Lanka - Colombo, Westelijke Provincie
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates