Bsc (it), gespecialiseerd in multimedia-technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (IT), gespecialiseerd in Multimedia Technology

Interactieve multimedia-instrumenten, Gaming Technologies en animatie ontwerpen zijn in het hart van dit jaar (2 semesters) natuurlijk. Als je het Diploma in Information Technology hebben gestudeerd aan SLIIT, komt u in aanmerking voor de directe toegang tot het laatste jaar om de volledige mate kwalificatie te krijgen. Op onze cursus krijg je bedreven in het gebruik van multimedia-technologie Principes worden en in staat zal zijn het ontwerpen en bouwen computer games, media rijke websites en produceren van je eigen animaties, video en grafische inhoud.

Voor Wie

Voor degenen die streven naar media directeuren, video en / of audio-ingenieurs, grafische lay-out ontwerpers, interactieve ontwerpers, architecten-interface, 3D web programmeurs, multimedia ontwikkelaars, multimedia editors, multimedia-systemen analisten, webdesigners zijn.

Cursus Inhoud

Jaar 3 - Semester 1

  • Software Engineering Tools & Metrics
  • Computer Network Designing & Implementatie
  • IT Project Design & Management
  • Comprehensive Design / Analyse Project I

Jaar 3 - Semester 2

  • Distributed Component gebaseerde Software Development
  • Marketing & Business Law
  • Software Quality Assurance
  • Comprehensive Design / Analyse Project II

Toelatingseisen

SLIIT Diploma in Information Technology (2 jaar - generaal of Honors)

Hoe meld ik mij aan

Geïnteresseerde kandidaten, zowel studenten van de National Diploma programma of overdragen studenten van de DIT programma moet registreren met behulp van de "3de jaar - 1ste semester" inschrijvingsformulier (roze kleur vorm). Als je een student die het DIT gevolgd - Computer Systems & Netwerken, extra modules moet worden ingevuld als onderdeel van de BSc in IT specialisatie in interactieve multimedia-technologie programma. Het cursusgeld kan worden betaald in contanten op elk filiaal van Bank of Ceylon in het voordeel van SLIIT Computing (Pvt) Ltd. Bank of Ceylon Kollupitiya tak huidige rekening nr: 1630619.There is ook een tak van de Bank van Ceylon op de 1e verdieping van BOC Merchant Tower (hetzelfde gebouw waarin dit instituut is gevestigd) Bij het maken van de betaling, gebruik dan de SLIIT Computing (Pvt) Ltd. Betalen In Slip verkrijgbaar bij de banken als niet de normale betalen in slip zou kunnen worden gebruikt. Gelieve de productie van de kopie van dit slip na registratie op de 15e verdieping.

Dien de gevulde toepassingen

Senior Manager / Academische Zaken. Sri Lanka Institute of Information Technology, Level 15, BOC Merchant Tower, # 28, St Michael's Road, Colombo 03.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry Lees Minder