bsc aan bodemschatten techniek

Montanuniversitaet Leoben

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc aan bodemschatten techniek

Montanuniversitaet Leoben

BSc in Mineral Resources Engineering

&nbsp

Natuurlijke hulpbronnen zijn alomtegenwoordig - van burgerlijke bouwkunde tot optische vezels.

&nbsp

Minerale bronnen vormen de basis van de moderne industriële samenleving. De vraag is voortdurend stijgt. De exploitatie van minerale grondstoffen en hun verwerking en de daaropvolgende behandelingen bouwmaterialen, metalen, vuurvaste materialen, keramiek en glas, bijvoorbeeld, zijn interessante uitdagingen. De ondergrond bouwprojecten voor een verbetering van de infrastructuur (verkeer, energie, aan-en afvoer ...), vooral in drukke stedelijke gebieden, zijn ook van groot belang.

&nbsp

&nbsp

Bachelor-opleiding


De undergraduate programma Mineral Resources Engineering heeft een geplande tijdspanne van 7 semesters en verleent efficiënt onderwijs in de fundamenten van de natuurwetenschappen gedurende de eerste 4 semesters. De volgende 3 semesters bieden vaardigheden op het technische basis van de mijnbouw, de verwerking van mineralen, bouwstoffen en keramiek en tunneling.

&nbsp

&nbsp

Typische activiteiten


De fundamenten op het gebied van technische wetenschappen, bedrijfskunde en economie, evenals delen van de rechtspraak openen een breed gebied van activiteiten aan de afgestudeerden.Ze werken als uitvoerend ingenieurs voor minerale productie-industrie, bouw bedrijven, toezichthoudende instanties, leveranciers, raadgevende ingenieurs, openbare diensten, in onderzoek en ontwikkeling, marketing en regelen of als zelfstandige ingenieurs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Locations
Oostenrijk - Leoben, Stiermarken
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Oostenrijk - Leoben, Stiermarken
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan