Bsc accountancy

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Bsc accountancy

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Als één van slechts drie Flying Start programma's in het Verenigd Koninkrijk, biedt deze cursus een innovatieve en uitdagende kans om uw accountancy carrière te bespoedigen.

Het wordt samengewerkt door de Business School, het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) en de prestigieuze accountantsfirma PricewaterhouseCoopers (PwC). U zult profiteren van de onderwijskunde, het inzicht en de unieke internationale ervaring van de Business School, naast de professionele praktijk tijdens uw tijd op plaatsingen met PwC.

U ontvangt kwalificaties voor vrijstellingen van de professionele stages voor de ICAEW's Associate Chartered Accountant kwalificatie en kan een jaar na afstuderen een volledig gekwalificeerde geaccrediteerde accountant worden (onder voorbehoud van succesvolle afronding van de gevorderde etappes zoals vereist door ICAEW). Er zijn ook mogelijkheden om een ​​ICAEW-beurs aan te vragen.

Nottingham University Business School wordt erkend als een ICAEW Partner in Learning, die met ICAEW werkt in de professionele ontwikkeling van studenten.

Jaar een

Uw eerste jaar op het BSc Accountancy programma dient als een brede basis voor de studie van een scala aan bedrijfsdisciplines, waaronder modules in financiële boekhouding, verzekering, fiscale beginselen, bedrijfsrecht, micro-economie, macro-economie, kwantitatieve methoden, organisatie studies en bedrijfscomputeren .

Tijdens uw eerste jaar zal u ook met PwC contacteren om te bepalen welk kantoor u in de komende drie jaar zal werken.

Jaar twee

Nadat u in september begin jaren een studieperiode hebt gevolgd, zal u september tot en met december uitgeven op een betaalde plaatsing met PwC. Het kantoor waar je op gevestigd is, zal je kantoor zijn voor de rest van de tijd op het programma, waarmee je vrienden kunt maken en blijvende relaties kunt bouwen met anderen die in hetzelfde kantoor werken.

Tijdens de plaatsing gaat u aan het echte cliëntenwerk werken, waarbij u de kennis die u eerder in de cursus hebt geleerd, toepast. U komt terug in uw studie in januari, waar u modules over fiscale naleving, financiële boekhouding en rapportage, financieel management en managementstrategie zal nemen.

Jaar drie

U begint jaar drie in het begin van september met een ander studiebureau over bedrijfsplanning voor belasting. Hierna volgt u september tot en met december op een verdere betaalde plaatsing met PwC, waar u waarschijnlijk meer complexe werkzaamheden aanneemt.

Je komt terug in je studie in januari, waar je modules op de financiële markten, financiële boekhouding en rapportage, business ethics, corporate finance en management accounting en beslissingen zal nemen.

Jaar vier

In september begint je eindjaar met modules over hedendaagse vraagstukken in boekhouding. Vervolgens kunt u nog vier optionele modules kiezen uit onderwerpen zoals management accounting en beslissingen, risicobeheersbeslissingen, human resource management, ondernemerschap, bedrijfsherstructurering en governance en financiële markten.

U kunt ook een proefschrift als optionele module indienen indien gewenst. Uw studie met de universiteit zal in januari afronden en u zal dan vanaf januari tot en met mei uw laatste betaalde plaatsing met PwC ondernemen.

Belangrijkste feiten

 • Wij zijn een van de belangrijkste centra van het Verenigd Koninkrijk voor managementonderwijs, onderdeel van een elite groep van wereldwijde EQUIS geaccrediteerde business schools
 • Wij bieden ontwikkelings- en inzetbaarheidsprogramma's die u dichter bij topwerkgevers brengen, waaronder Deloitte, HSBC, PwC en Unilever
 • We zijn 7e in het Verenigd Koninkrijk voor accountancy en financiën in de Guardian University Guide 2018

Toelatingseisen

Een niveau: AAB exclusief algemene studies, kritisch denken en burgerschapstudies

GCSEs: GCSE wiskunde, 5 (B) of hoger, tenzij het op A-niveau en twee verdere GCSE's, 4 (C) of hoger

Eisen Engels taal

IELTS: 7.0 (niet minder dan 6,0 in elk element)

Als u extra ondersteuning nodig heeft om uw taalvaardigheden op het vereiste niveau af te stemmen, kunt u een vooropleidingsschool bijwonen bij het Center for English Language Education, dat door de Britse Raad geaccrediteerd is voor het onderwijzen van Engels in het Verenigd Koninkrijk. Succesvolle studenten kan evolueren op hun gekozen opleiding zonder rekening IELTS opnieuw.

Informatie voor aanvragers

Sommige van de modules die u aan de Business School studeert, zullen de inhoud van een aantal examens van professionele accountants- en verzekeringsinstellingen weerspiegelen. Als gevolg hiervan kan u in aanmerking komen voor vrijstellingen van sommige van deze professionele examens op grond dat u al hebt aangetoond dat u de relevante inhoud naar de vereiste standaard begrijpt.

De Business School heeft accreditatieovereenkomsten met de:

 • Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
 • Professionele fase van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW)
 • Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
 • Chartered Institute of Public Finance en Accountancy (CIPFA)
 • Chartered Institute of Insurance (CII)

Geselecteerde aanvragers worden uitgenodigd voor een beoordelingsdag die een groepsoefening en een individueel interview bevat voordat er een beslissing wordt genomen over een aanbod.

Alle aanvragers die een offerte worden gemaakt, worden uitgenodigd om de Business School te bezoeken en medewerkers en studenten te ontmoeten op onze aanbodhouder gebeurtenissen.

Wij verwelkomen applicaties van volwassen kandidaten en beschouwen individuele en academische en professionele achtergronden. We beschouwen ook andere kwalificaties naast de hierboven genoemde.

Modules

Houd er rekening mee dat de onderstaande structuur waarschijnlijk zal veranderen voor de ingang van 2018; updates worden toegevoegd wanneer ze beschikbaar zijn.

De onderstaande modules zijn ontworpen om u een vliegende start te geven om een ​​ICAEW Chartered Accountant te worden en in veel gevallen, als u de module slaagt, krijgt u krediet voor ICAEW Certificate Level en Professional Level modules.

Typische jaar één modules

Kern

 • zekerheid
 • ZAKELIJKE FINANCIËN
 • Ondernemingsrecht A
 • Ondernemingsrecht B
 • Computers in het bedrijfsleven
 • Financial Accounting
 • Macro-economie voor bedrijven
 • Management Accounting en Beslissingen I
 • Micro-economie voor Bedrijf A
 • Organisational Behaviour
 • Principes of Taxation
 • Kwantitatieve Methoden 1B

Typische jaar twee modules

Kern

 • CONTROLE EN VERZEKERING
 • Financial Accounting en Reporting I
 • Management strategie
 • Strategisch Management en Concurrerende Voordeel
 • Tax Compliance

Plus een betaald werkplaats met PwC van september tot december.

Typische jaar drie modules

Kern

 • Bedrijfsethiek
 • Bedrijfsplanning: Belasting
 • Corporate finance
 • Financial Accounting en Reporting II
 • Management Accounting and Decisions II

Plus 10 studiepunten van goedgekeurde optionele modules en een betaalde stage met PwC van september tot december.

Typische jaar vier modules

Kern

 • Professional Practice

Plus 40 studiepunten van goedgekeurde optionele modules en een betaalde stage met PwC van januari tot mei.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd door het onderzoek belangen van onze medewerkers en als gevolg daarvan kan veranderen omwille van bijvoorbeeld ontwikkelingen in het onderzoek of de wetgeving verandert. De bovenstaande lijst is een voorbeeld van typische modules die wij aanbieden, niet een definitieve lijst.

Betaalde plaatsingen

Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met een van de 'big four' accountantsbedrijven, PricewaterhouseCoopers (PwC), inclusief betaalde werkplaatsen. U deelt een deel van uw tweede, derde en vierde jaar op PwC en er zijn ook mogelijkheden om te werken in andere delen van het bedrijf, evenals in de internationale kantoren van het bedrijf. Als u afstudeert met een 2: 1 (hogere secundair honours diploma) of hoger, kan PwC u een voltijdspositie aanbieden op Senior Associate level.

Onze accreditatie van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) betekent ook dat u vrijgesteld bent van een aantal examens die nodig zijn om een ​​geoktrooieerde accountant te worden.

"Ik zou deze cursus aanraden voor de combinatie van werkplaatsen en het universiteitsleven, het behalen van accreditatie uit de beroepskwalificatie en een potentiële baan met PwC op het einde."

Kira Eilfield, BSc Accountancy

Carrière

De carriere- en wervingsdienst van de Business School biedt doelgerichte en op maat gemaakte ondersteuning om u te helpen op een carrièrepad van uw keuze. U zult kansen krijgen om met de beste werkgevers in uw diploma te bouwen, waarbij veel van deze bedrijven ervoor kiezen om prijzen te prijzen voor de hoogst presterende studenten in verschillende studiejaren of bepaalde vakken.

Professionele accreditatie

Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW), een professionele ledenorganisatie die meer dan 140.000 Chartered Accountants over de hele wereld ondersteunt.

Succesvolle afronding van het programma zal leiden tot het voltooien van 80% van de ICAEW Chartered Accountancy-modules, samen met relevante praktische werkervaring die in uw opleiding overeenkomt.

Gemiddelde startsalaris

Als u het programma succesvol afrondt en een baan met PwC wordt aangeboden, verdient u een gemiddeld salaris van ongeveer £ 25.000.

Werken bij ondersteuning en advies

Studeren voor een diploma aan de Universiteit van Nottingham geeft je het soort vaardigheden en ervaringen die van onschatbare waarde zullen blijken in elke loopbaan, welke richting je ook kiest.

Gedurende uw tijd met ons, kunnen onze carrières en Employability Dienst samen met u om uw inzetbaarheid vaardigheden nog verder te verbeteren; assisteren bij baan of opleiding applicaties, op zoek naar geschikte stageplaatsen en het hosten van evenementen om u dichter bij een breed scala van potentiële werkgevers te brengen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
£ 9,250 (VK / EU) - £ 16,350 (internationaal)
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates