Bsc accounting

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc accounting

Park University

De bachelor in Accounting programma en Accounting minor zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op een professionele carrière in de openbare boekhouding, management accounting, tax accounting of gouvernementele boekhouding. De bachelor curriculum benadrukt de beroepsethiek. Onze undergraduate programma's zijn een uitstekende voorbereiding voor graduate studie in de boekhouding, bedrijfsadministratie of wet.

Gevestigd in Kansas City, het Park School of Business is een van de meest progressieve business schools in de Verenigde Staten - een die duidelijk in beweging. De docenten en medewerkers van het Park School of Business zijn voortdurend het nemen van de pols van het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat onze programma's zijn op het snijvlak van management-knowhow en technologische innovaties die het bedrijfsleven het onderwijs vorm te geven en de praktijk ver in de 21e eeuw.

Mission Statement

De missie van de Accounting programma is om studenten voor te bereiden op professionele loopbaan in de boekhouding. Een boekhoudkundige opleiding benadrukt de technologische, cognitieve en communicatieve vaardigheden die de basis leggen voor een professionele carrière te bieden als accountant in de industrie, openbare boekhouding, not-for-profit en overheidssectoren evenals kennis die nodig is voor graduate studie. Studenten zijn voorzien van de kennis, vaardigheden en ervaring om een ​​bevordering in diepgaande kennis van de waarden en ethiek die nodig zijn om te werken als een professionele boekhouder.

Visie

De visie van het boekhoudprogramma is om onze studenten met de nodige kennis en vaardigheden te bieden om te slagen in een steeds groeiende en veranderende bedrijfsleven. Het programma zal worden genoteerd op basis van de persoonlijke aandacht die aan studenten, een uitgebreid curriculum, buitengewone stagemogelijkheden, en de faculteit gewijd aan het creëren van een stimulerende leeromgeving die carrièremogelijkheden faciliteert voor afgestudeerden.

Accounting Competenties

  • Studenten zullen boekhoudkundige kennis verwerven om de beginselen en praktijken toe te passen van de boekhouding bij te dragen aan het succes van een bedrijf.
  • Studenten zullen een kwantitatieve mind-set met vaardigheden om passende maatregelen te nemen om de bedrijfsvoering te evalueren herkennen krijgen.
  • Studenten zullen consultatieve vaardigheden te ontwikkelen - de kunst van het verstrekken van directe begeleiding aan de belanghebbenden deskundig advies op een verscheidenheid van boekhoudkundige zaken.
  • Studenten zullen in staat zijn om boekhoudkundige informatie te communiceren op een effectieve doorstroming uitwisseling op alle niveaus van een organisatie.
  • Studenten zullen ethische praktijken in alle gebieden van de organisatorische operaties illustreren.
  • Studenten zullen aantonen vaardigheid in het interpreteren van informatie (metrics en literatuur) om return on investment (ROI) te bepalen en organisatorische impact bij het maken van zakelijke beslissingen en / of aanbevelingen.
  • Studenten demonstreren mogelijkheid om zakelijke functies en metrics te begrijpen binnen de organisatie.

Carrières, Certificaten en professionele organisaties in Accounting

Als u geniet van het werken met wiskunde en het oplossen van het aantal problemen of puzzels, moet u overwegen een carrière in de boekhouding. Studenten in dit programma vinden meestal dat een diploma in de boekhouding biedt een scala aan carrière mogelijkheden, en de boekhouding vaak is het startpunt voor een brede waaier van functies binnen een organisatie. Mensen die begrijpen hoe een bedrijf werkt en wat de financiële en operationele cijfers betekenen zijn op een duidelijk voordeel voor de opwaartse mobiliteit in elke organisatie. Voor professionals die willen hun carrière in het gebied van jaarrekeningen te bevorderen, Park biedt CPA klassen in Kansas City.

Accountants zijn in hoge vraag. Accounting geldt als een van de top 10 college graden dat de werkgevers stelselmatig zoeken. Zelfs tijdens periodes van een zwakke economie, de werkgelegenheid in het gebied van boekhouding blijven. Een typische huidige instapniveau salaris ligt rond de $ 37.000 - $ 55.000.

Het gebied van boekhouding en biedt een verscheidenheid van loopbaantrajecten, waaronder:

  • Public Accounting - Bedrijfsadministratie - Overheid en Non-profit Accounting - Tax Accounting - IRS Agent - Internal Auditor - Forensisch Accountant - Financial Analyst - Financial Planner
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan