Bsc atletische training

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc atletische training

Park University

Gevestigd in Kansas City, Park University is een van de weinige hogescholen die atletische training in de staat Missouri biedt. Onze Atletische Training Education Program is geaccrediteerd door CAATE (Commissie voor Accreditatie van Atletische Opleiding Onderwijs.) De belangrijkste biedt studenten met een verscheidenheid aan cursussen en praktische ervaringen met betrekking tot de preventie, zorg en revalidatie van atletische blessures. Studenten moeten een formele aanvraag te worden toegelaten tot dit programma in te dienen. Acceptatie is gebaseerd op een minimale totale Grade Point Average, succes in het aangewezen professionele cursussen, aanbevelingen, atletische training competenties en bekwaamheden, en een minimale doorlooptijd van observationele uur onder de directe supervisie van een gecertificeerde Atletische Trainer. Na voltooiing van de Bachelor of Science in de Atletische Opleiding, Studenten komen in aanmerking om de raad te nemen van Certification examen.

Gebied van onderwijs

Studenten leren professionele vaardigheden op de volgende gebieden:

  • Risicomanagement en blessurepreventie - Pathologie en acute zorg van de verwondingen en ziekte - Orthopedische klinisch onderzoek en diagnose - Medische aandoeningen en handicaps - Therapeutische modaliteiten - Conditioning, revalidatie oefening en verwijzing - Farmacologie - Psychosociale interventie en doorverwijzing - Nutritional aspecten van verwondingen en ziekten - Gezondheidszorg administratie

Beurzen

Studenten die een Bachelor of Science in de Atletische Opleiding of Bachelor of Science in de Fitness en Wellness komen in aanmerking voor de volgende beurzen, indien zij aan alle voorwaarden voldoet.

Marion Tollaksen Fischer gespierd Scholarship

Om in aanmerking te komen, moet de ontvanger een Atletische Opleiding belangrijk zijn, hebben een minimale 3,0 cumulatieve Grade Point Average, en legt een aanbevelingsbrief van een gecertificeerde atletische trainer. Scholarship geschenk van dit fonds mag niet meer dan 36 credit-uren van de lessen in een academisch jaar, met inbegrip van de zomer.

Atletische Opleiding Afdeling Scholarship

Om in aanmerking te komen, moet de ontvanger verklaart atletische training of fitness en wellness als een belangrijke, hebben een minimale 3,0 cumulatieve Grade Point Average, en legt een aanbevelingsbrief van een gecertificeerde atletische trainer of een gezondheids-en wellness-professional.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan