bsc banking & finance

St Martin’s Institute of Information Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc banking & finance

St Martin’s Institute of Information Technology

BSc Banking & Finance

&nbsp

De afdeling van de boekhouding en financiën in het St Martin's Institute biedt een gloednieuwe van de mate onderzocht en ontwikkeld door de London School of Economics en Political Science (LSE). Deze graden geven u een inzicht in de boekhouding en financiën, bankwezen en financiën die nuttig zal zijn in uw carrière. Dit betekent dat we niet alleen leren boekhouding of bankieren technieken en de focus op computationele vaardigheden met als doel de onmiddellijke toepassing, maar om onze studenten in staat te stellen hun nut in verschillende contexten te evalueren. Wij raden u aan om een ​​kritische en flexibele gezichtspunt te nemen en te kijken naar het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken, met inbegrip van de internationale dimensie.


Voor wie is het?

• Als u wilt werken op het gebied van accounting, auditing, het bankwezen, investeringen, verkoop, zaken, economie en management.

• Als u momenteel werkt wil graag uw professionele vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

• Als u een eigen bedrijf en u wilt uzelf en uw bedrijf doorstromen naar hogere niveaus.


Kenmerken van de Degree

Deze graad biedt een grondige basis in het bankwezen en financiën binnen een stevige wetenschappelijke kader sociale en een internationaal tintje, ontwikkeld in overleg met academici en professionals over de hele wereld. Het onderwerp gidsen verstrekt aan onze lezingen ondersteunen, worden geschreven door internationaal erkende leiders in zowel wetenschappelijk onderzoek als in professionele accountancy en de financiële markten.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Malta - Ħamrun
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Malta - Ħamrun
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan