Bsc beheer van de informatietechnologie voor het bedrijfsleven (ITMB)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc Information Technology Management for Business (ITMB)

Deze graad is ontworpen rond opgericht door e-skills UK, de Raad Sector Skills voor IT en Telecom criteria, en wordt ondersteund door enkele van de toonaangevende bedrijven in dit land. Het biedt een mix van IT, zakelijke en persoonlijke ontwikkeling dat het een combinatie van de traditionele diploma en ook een graduate opleiding maakt.

Het leren is verdeeld in vier grote lijnen zelfs kwartielen, die elk een thema-gebied van studie en leerresultaten met inbegrip van informatie technologie, business management, project management en, tenslotte, interpersoonlijke en overdraagbare vaardigheden.

Het programma zorgt ervoor dat afgestudeerden vertrouwen hebben in het presenteren en verkopen van ideeën, concepten en oplossingen en tevens flexibel, open minded en reflecterende bij het luisteren naar anderen in een poging om hun behoeften en de context van die behoeften te begrijpen. Het programma is erkend door meer dan 90 nationale en internationale bedrijven, waaronder Accenture, BA, BBC, CA, Capgemini, Cisco, Deloitte, Ford, Fujitsu, HP / EDS, IBM, ITV, Logica, Micro Focus, Morgan Stanley, Network Rail, Proctor en Gamble, Sainsbury's, SAS en Unilever.

Studenten kunnen de mogelijkheid van het aanvragen van een van de vele mogelijkheden die het programma ITMB Werkgever Forum om een ​​korte zomer stage (8-12 weken) of langer plaatsing (9 maanden) aan de industriële en praktische ervaring op te doen uit de eigen omgeving te ondernemen nemen .

De unieke voordelen van dit programma bieden studenten met betrokkenheid van deskundigen, toegepast onderzoek, betere inzetbaarheid vooruitzichten, industrie links en social media interactie.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder