Bsc beheer

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc beheer

Park University

Studenten die het beheer kern krijgen een brede opleiding die de belangrijkste functionele gebieden van het management. Deze graad zal helpen een student voor te bereiden voor het bedrijfsleven of de overheid leiderschap en bieden hem / haar kennis en vaardigheden gewenst door alle soorten werkgevers. Het zal ook een geven de achtergrond te organiseren en te beheren zijn / haar eigen familie bedrijf.

Afgestudeerden in Management meestal vinden banen in het bedrijfsleven, zoals de productie management, personeelsmanagement, marketing management, of financieel beheer. De bedoeling van dit programma is ook op de onderwijsbehoeften van leerlingen die van plan zijn om te kunnen deelnemen in graduate werk in business administration te ontmoeten. Het programma is bedoeld om de student met de nodige achtergrondinformatie te verstrekken aan de eisen te voldoen voor alternatieven, terwijl op hetzelfde moment het ontwikkelen van een brede kennis in de liberal arts traditie.

Academische Goals

  • Blijk geven van begrip van de onderlinge relaties en onderlinge afhankelijkheden tussen de marketing, finance, operations, administratie en beheer van functionele systemen van een bedrijf gericht op voltooiing van de zakelijke missie en visie.
  • Blijk geven van begrip van strategisch management concepten en de mogelijkheid om situationele analyse gebruiken om een ​​levensvatbare strategisch plan te ontwikkelen.
  • Aantonen dat het vermogen om kritisch en creatief denken voor effectieve besluitvorming en planning te gebruiken.
  • Demonstreer de mogelijkheid om kwantitatieve technieken gebruiken om organisatorische effectiviteit en operationele efficiëntie te analyseren.
  • Demonstreer effectieve schriftelijk, mondeling, en de presentatie communicatieve vaardigheden in een organisatorische setting.
  • Aantonen dat het vermogen om te creëren, te implementeren, en het beleid en de omstandigheden die leiden tot een ethisch en maatschappelijk verantwoorde organisatie die kunnen concurreren op een manier die consistent is met mondiale duurzaamheid te behouden.

Mission Statement

De missie van het Management Program binnen de School of Business Park University is om een ​​hoge kwaliteit, innovatieve, toepassingsgericht onderwijs, onderzoek en diensten ter ondersteuning van het vrije ondernemerschap in een maatschappelijk verantwoorde wijze aan studenten, de academische gemeenschap en het publiek.

Visie

De visie van het Management Program binnen de School of Business Park University is om: Ontwikkelen van hoge kwaliteit, informatief, state-of-the-art cursussen die kritisch denken en de zorg op te nemen voor ethisch gedrag en leveren ze aan studenten op een effectieve manier.

  • Opzetten en evaluatie artefacten die vrij zal bepalen het niveau van de inhoud van de cursus inzicht in overeenstemming met de vastgestelde eindtermen te behouden.
  • Experimenteer met natuurlijk levering methodiek om voortdurend te zoeken naar een betere student begrip van de inhoud van de cursus.
  • Onderzoek doen van de hedendaagse literatuur en bedrijfsresultaten te zorgen dat de inhoud van de cursus uitgereikt aan studenten is up-to-date en in overeenstemming met de gevestigde waarden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan