Bsc Belangrijk In Het Management

Morgan State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bsc Belangrijk In Het Management

Morgan State University

De Directie belangrijkste zal u helpen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de dagelijkse activiteiten te beheren in het bedrijfsleven, de industrie of de overheid en creatieve leiding te geven voor ondernemingen in de publieke en private sector te ontwikkelen. De focus van deze major is op management en human resources. Na voltooiing van deze belangrijke, zult u deze vragen beantwoorden als: Hoe bepaal je wanneer het tijd is om nieuwe mensen aan te nemen? Mocht u bevorderen iemand binnen uw bedrijf of breng iemand van buiten? Hoeveel salaris moet u te bieden? Welke maatregelen kunt u nemen om aan te moedigen de leden van uw medewerkers om samen te werken in plaats van scherp? Hoe kun je hoofd af werknemer burn-out? Welke stimulansen moeten bieden om de productiviteit te verbeteren? Wat als uw werknemers overweegt vakbondsvorming?

Vijftien credit-uren van de verplichte vakken moeten worden genomen in MGMT 329, MGMT 330, MGMT 420, MGMT 421 en MGMT 425. Studenten kunnen kiezen voor 6 studiepunten uit de volgende: BUAD 351, 452, 456 BUAD, BUAD 486, MGMT 465 en één 300-400 niveau cursus in Marketing.

Let op: Studenten in het Honors Program moet de Honors Curriculum te volgen.

MANAGEMENT (MGMT) CURSUSSEN

Vereist (15 studiepunten)

 • MGMT 329 - HR: Management (3 studiepunten)
 • MGMT 330 - Vergoeding / Benefits Management (3 studiepunten)
 • MGMT 420 - Labor-Management Relations (3 studiepunten)
 • MGMT 421 - Training en Ontwikkeling (3 studiepunten)
 • MGMT 425 - Staffing en Performance Management (3 studiepunten)

Keuzevakken (6 studiepunten)

 • BUAD 351 - Ondernemerschap (3 studiepunten)
 • BUAD 452 - Advanced Ondernemerschap (3 studiepunten)
 • BUAD 456 - Special Topics in Bus. Administration (3 studiepunten)
 • BUAD 486 - Internship and field Experience (3 studiepunten)
 • MGMT 425 - Staffing & Performance Evaluation (3 studiepunten)
 • MGMT 465 - Problemen in HR (3 studiepunten)
 • MKTG 300-400 Level (3 studiepunten)

HONORS DESIGNATION

De volgende cursussen deel uitmaken van de "Honors" aanduiding in het departement:

 • BUAD 452 - Advanced Ondernemerschap (3 studiepunten)
 • BUAD 456 - Special Topics in Business Administration (3 studiepunten)
 • MGMT 421 - Training en Ontwikkeling (3 studiepunten)
 • MGMT 465 - Problemen in HR (3 studiepunten)
 • MKTG 345 - Services Marketing (3 studiepunten)
 • MKTG 465 - Special Topics in Marketing (3 studiepunten)
 • HOMG 219 - Food Service Management en Operations (3 studiepunten)
 • HOMG 412 - Meeting and Convention Management (3 studiepunten)

Opmerking: Junior klassement in de School of Business and Management betekent succesvolle afronding van 60 studiepunten in het algemeen onderwijs en SBM Eisen waaronder MATH 201, ECON 212, ACCT 202 (of ACCT 300), INSS 141.

MANAGEMENT cursusaanbod

Orie 102 FRESHMAN oriëntatie voor de business en management MAJORS
Twee uur; 1 krediet.
Deze cursus introduceert studenten aan de verwachtingen en eisen van het hoger onderwijs, om de erfenis en de traditie bij Morgan State University, de universiteit overlevingsstrategieën, en de brede waaier van carrièremogelijkheden in het bedrijfsleven en management. Studenten in deze cursus zijn verplicht om alle universitaire oproepingen en andere voorgeschreven extra-curriculaire activiteiten bij te wonen. Ze zijn ook verplicht om conferenties met hun faculteit adviseurs houden om de cursus passeren. Studenten het overbrengen van 24 of meer kredieten aan de universiteit bij opname zijn vrijgesteld van deze eis.

MGMT 324 Organizational Behavior
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus richt zich op de functies van het management en de toepassing van relevante sociale en gedragswetenschappelijke disciplines aan de studie, onderzoek en praktijk van het gedrag in organisaties, prestaties en effectiviteit. Onderwerpen zijn onder meer OB theorie en methoden van onderzoek, individueel gedrag, groepsdynamiek, stress, motivatie, leiderschap, politiek, communicatie, conflict, en andere gedragsstoornissen gebieden. Voorwaarde: Junior die zich in de SBM. (Herfst lente)

MGMT 328 productie en beheer MANAGEMENT
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus onderzoekt grondig de vitale functie van de fabricage van de producten en service schepping als een geïntegreerde productie en operations management systeem van de resource-ingangen, conversie processen, en uitgangen met toegevoegde waarde. Een leidinggevende, systeemfocus benadrukt effectieve en efficiënte productie management concepten en technieken. Vereisten: Succesvolle afronding van INSS 220 en Junior staan ​​in de SBM. (Herfst lente)

MGMT 329 Human Resource Management
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus gaat principes en praktijken die betrokken zijn bij het werven, interviewen, het selecteren, verhuren en ontwikkelen van medewerkers. Scheidingen, transfers, promoties, EET overwegingen, privacy en positieve actie worden beschouwd. Voorwaarde: Succesvolle afronding van MGMT 324. (Herfst lente)

MGMT 330 compensation & benefits MANAGEMENT
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus is een geavanceerd onderzoek van compensatie theorie, praktijk en voordeel programma. Lezingen, cases, oefeningen, simulaties, projecten, en een papieren worden gebruikt om de competentie in compensation management en voordelen zoals gezondheidszorg, tandheelkundige, wettelijke rechten kinderopvang, onderwijs betalingen, winstdeling, ziekteverlof en andere werknemer en leidinggevende prikkels ontwikkelen . Voorwaarde: Succesvolle afronding van MGMT 329. (Herfst lente)

MGMT 420 arbeid-management
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus gaat in op de concepten, beleid, programma's, en de praktijken van arbeidsorganisaties en beheer groepen samen te werken, samen met de gemeenschap, agentschap, en neutralen, om werkplek conflicten op te lossen, de arbeidsmarkt en werkgelegenheid aanpassingen zoveel mogelijk te beperken, en de prestaties van de organisatie te verbeteren, de productiviteit , en de overlevingskansen. Lezingen, projecten, cases en een research-georiënteerde paper verwacht. Voorwaarde: Succesvolle afronding van MGMT 329. (Vallen)

MGMT 421 OPLEIDING EN ONTWIKKELING
Drie uren; 3 credits.
Dit is een hoog niveau natuurlijk dat het management fundamentals geldt voor toezicht, bestuurlijke en uitvoerende effectiviteit te verbeteren. De teksten, lezingen en projecten zijn bedoeld om leidinggevende vaardigheden van de planning, organisatie, leidend, en evalueren van ver buiten basisprincipes van het management te verbeteren. Cases, simulaties en-workshop oriented management oefeningen bouwen op andere management en business cursussen om bestuurlijke prestaties en vooruitzichten voor de opwaartse mobiliteit te verbeteren. De nadruk ligt op training om een ​​betere manager te zijn en het verbeteren van fast-track binnenkomst in het midden en hoger management in bedrijven, en ondernemende bedrijven. Vereisten: MGMT 329 en Senior positie in de SBM. (Spring) Dit is een cursus met "Honors" aanduiding.

MGMT 425 PERSONEEL en performance management
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus is een geavanceerd onderzoek van het lichaam van theorie en praktijken die betrokken zijn bij het werven, selecteren en plaatsen van medewerkers alsook technieken en processen die betrokken zijn bij het meten en beheren van de bijdrage aan de performance van de medewerkers. Lezingen, cases, oefeningen, simulaties, interne of externe projecten, of een scriptie worden gebruikt om een ​​goed begrip van hoe systematische personeelsbezetting en performance management praktijken dienen als middel om te trekken, te ontwikkelen en te behouden hoog presterende medewerkers om een ​​duurzaam concurrentievoordeel te bouwen voor de ontwikkeling van de organisatie. Voorwaarde: Succesvolle afronding van MGMT 329.

MGMT 465 PROBLEMEN in human resource management
Drie uren; 3 credits.
Deze cursus is een diepgaand onderzoek van geselecteerde actuele trends en thema's die van belang zijn in HR en arbeidsverhoudingen. Het is een integratieve, case-georiënteerde benadering van de studie van de problemen en het beleid in HR en arbeidsverhoudingen. Simulatie-oefeningen en case-analyse worden gebruikt als aanvulling op lezingen en presentaties van studenten. Vereisten: senior staan ​​in de SBM. (Spring) Dit is een cursus met "Honors" aanduiding.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Baltimore, Maryland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates