Bsc Biologie

University of Kent, School of Biosciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc Biologie

University of Kent, School of Biosciences

Biologie invloed op ons dagelijks leven - belangrijke onderwerpen als het klonen van mensen, stamcelonderzoek, genetisch gemodificeerde organismen, het menselijk genoom project, de invloed van de mens op het milieu, de mogelijke risico's van sommige voedingsmiddelen, en vele andere onderwerpen zijn in de voorhoede van maatschappelijke veranderingen. De Biologie opleiding stelt u in staat om te onderzoeken, beschrijven en analyseren van de structuur en functie van levende organismen en hun interacties met de omgeving.

Je eerste jaar modules zal een breed overzicht van de verschillende biologische disciplines zoals cel-en moleculaire biologie, microbiologie, biochemie en fysiologie van dieren en planten te voorzien. Je richt je op een verscheidenheid aan levensvormen, variërend van eenvoudige virussen bacteriën en meer complexe dieren en planten. In de daaropvolgende jaren worden deze geïntegreerd en verder uitgewerkt in de studie van genregulatie, de ontwikkeling, de regulering van de stofwisseling en de menselijke gezondheid en ziekte.

Het programma biedt een 4-jaar Sandwich Jaar of Jaar varianten in het buitenland, en er zijn mogelijkheden om een ​​zomer onderzoek studententijd voeren aan het einde van het tweede jaar.

Toelatingsvoorwaarden

BBB, zoals biologie of Human Biology klasse B met inbegrip van de praktische goedkeuring van elke wetenschap kwalificaties genomen, IB 34 punten (15 op Higher), plus GCSE Maths in de rang C of hoger

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates