Bsc biologie

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc biologie

Park University

Een belangrijk in de biologie biedt de afgestudeerde met een verscheidenheid aan cursussen voor een diversiteit van ervaringen in de biologie. Dit programma, aangeboden in Kansas City op onze Parkville campus, omvat cursussen in de algemene biologie, plantkunde, anatomie, fysiologie, genetica, microbiologie, en onderzoekstechnieken. Met de basis core courses, plus vereiste ondersteunende scheikunde, wiskunde en biologie electieve cursussen, de biologie afgestudeerde zal worden opgesteld voor zowel het personeelsbestand of entree in de professionele of graduate school. Studenten worden sterk aangeraden om ofwel een extra grote of een kleine te zorgen voor een maximale postdoctorale nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De Ministerie van Natuurlijke en Exacte Wetenschappen verwelkomt partnerships met de juiste bedrijven en overheidsinstellingen om studenten biologie plaatsen in Kansas City naar stageplaatsen in hun grote of een verwant gebied. Het Ministerie van Natuurlijke en Exacte Wetenschappen stimuleert actief studenten om te werken in een dergelijke stageplaatsen en acht stages als een integraal onderdeel van het curriculum.

Onderscheidingen

De studenten en docenten van de undergraduate opleiding Biologie van het Park doorgaan met hoge cijfers te bereiken in herkenbare bijdragen, onderzoek en wetenschappelijke activiteiten.

Carrière

Een breed scala van biologie-gerelateerde carrière opties zijn beschikbaar voor gekwalificeerde afgestudeerden biologie, met inbegrip van:

  • Onderwijs biologie op de middelbare school - Becoming een wildlife bioloog - Werken voor een bedrijf bereiden milieueffectrapporten - Werken voor een state-afdeling van de natuurlijke hulpbronnen als bioloog, behoud officier, of de waterkwaliteit specialisten - Het uitvoeren van onderzoek in een farmaceutisch bedrijf, een ziekenhuis , of voor een industriële onderneming, zoals Quaker Oats - Omdat het een inspecteur voor de Food and Drug Administration - Het verdienen van een Ph.D. graad en het verkrijgen van een leer / positie van het onderzoek aan een universiteit - een undergraduate grote in de biologie met een pre-med nadruk wordt vooral aanbevolen voor studenten verdienen geavanceerde graden aan artsen, optometristen, fysiotherapeuten, tandartsen of andere vergunde professionals.

Spotlight

DR. PATTY Ryberg, assistent-professor in de biologie, ONTVANGT National Science Foundation GRANT

Patty Ryberg, Ph.D., Assistent-professor in de biologie, is bekroond met een $ 168.000 onderzoek subsidie ​​van de National Science Foundation. De subsidie, de eerste NSF subsidie ​​door een Park University lid van de faculteit sinds 1993 ontvangen, zal een paleobotanische onderzoeksprogramma van het Park te vestigen met een focus op Antarctica fossiele planten. Studenten zullen de kritische rol planten spelen in de omgeving van de aarde en het veranderen van het ecosysteem te bestuderen. De NSF subsidie ​​zal nieuwe microscopen met een hoge resolutie vergroting te financieren, en het zal in staat stellen 12 Park undergraduate studenten om deel te nemen aan stipendium onderzoek. De studenten krijgen toegang tot duizenden Antarctische fossiele planten ondergebracht bij de Universiteit van Kansas in Lawrence waar Ryberg onderhoudt een partnerschap voor onderzoek na haar post-doctorale beurs hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan