Bsc / bsc (hons) in de psychologie

Queen Margaret University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc / bsc (hons) in de psychologie

Queen Margaret University

Hedendaagse psychologie probeert het gedrag te begrijpen, te meten en te wijzigen door middel van wetenschappelijke methoden en bewijsmateriaal. Psychologen zijn geïnteresseerd in diverse vragen, zoals: "Waarom worden emotionele herinneringen beter onthouden?"; "Hoe komt er vooroordeel op?"; "Hoe ontwikkelen onze capaciteiten om te ervaren en op te treden in de wereld?"; En "Is er zoiets als persoonlijkheid?".

Deze cursus omvat een breed scala aan materiaal, waaronder klassieke en hedendaagse psychologie theorie, methoden en praktijk, evenals de optie om een ​​ander vakgebied tot en met jaar twee te studeren. In de latere jaren is een uitgebreide focus op de kerngebieden van de British Psychological Society (BPS) vereist.

De cursus stelt u in staat om een ​​hoog niveau van psychologische geletterdheid te ontwikkelen en te verfijnen, met inbegrip van kritisch denken en schrijven, uitmuntendheid in onderzoeksvaardigheden en ethische praktijk, die allemaal overdraagbaar zijn in een aantal afgestudeerde carrières. Succesvolle afronding van credits tot en met een vierde jaar Honours classificatie van 50% (2: 2) en hoger verleent Graduate Basis for Chartered Status (GBC) met de BPS. Dit stelt de afgestudeerden in staat om verdere opleiding als geoccepteerde psycholoog te ondernemen.

Structuur

U kunt ervoor kiezen om te studeren voor een honours diploma over vier jaar of een gewone graad over drie jaar. U zal elk jaar een reeks modules, zoals beschreven, voltooien.

Bijzondere informatie voor EU-aanvragers

De Schotse regering heeft bevestigd dat voorgraadse EU-studenten die zich inschrijven voor de academische jaren 2017/8 en 2018/9, gedurende de duur van hun opleiding gratis in Schotland zullen kunnen beschikken. Zij die in aanmerking komen worden voor de duur van hun opleiding zo blijven. U moet bij het Student Awards Agency for Scotland (SAAS) om financiering aanvragen.

Cursus feiten

 • U krijgt een scala aan overdraagbare vaardigheden die zeer gewild zijn door werkgevers.
 • Er is kans voor zelfontwikkeling door middel van vrijwilligerswerk, individuele proefschrift onderwerp keuze en keuze van keusemodules.
 • Vanaf het eerste jaar zal u voor ongeveer 10 - 12 uur per week lesingen, seminars en workshops bijwonen, naast de tijd voor persoonlijke studie en zelfstandig leren. In latere jaren zal u minder tijd doorbrengen in een klaslokaal.

Toelatingseisen

 • Schotse Hogere: BBCCC
 • Een niveau: BBC
 • Iers Levert Certificaat: H3, H3, H3, H3, H3
 • Internationaal Baccalaureaat: 30 punten
 • Vereiste vakken: Wiskunde en Eng op S / Int2 / N5 / GCSE niveau
 • Volwassen / Toegang: Toegang tot de Geesteswetenschappen / Kunst / Sociale Wetenschappen. Wij verwelkomen applicaties van volwassen studenten met relevante kwalificaties en / of ervaring.
 • Andere: Jaar 2 - HND in de sociale wetenschappen wordt in de gegradeerde eenheden met CB besproken. HNC Social Sciences met B in de gegradeerde eenheden kan overwogen worden.
 • Internationaal: IELTS van 6.0 met geen element lager dan 5.5.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Edinburgh, Schotland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates