Bsc civiele techniek

Cracow University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc civiele techniek

Cracow University of Technology

De faculteit Civiele Techniek is een van de grootste faculteiten van Krakau University of Technology, en is ook een van de meest prominente Poolse faculteiten opleiden van toekomstige civiele ingenieurs. Onze faculteit heeft 14 specialisaties, waaronder de bouw en Structuren, wegenbouw, Railroad Engineering, Mechanica van materialen en structuren, bruggen en ondergrondse constructies, Technologie en Management van Bouw.

Aangezien toetreding van Polen tot de Europese Unie in 2004, werden de studenten en onderzoekers krijgen nieuwe mogelijkheden voor academische uitwisselingen, evenals studeren in het Engels op universiteiten in het buitenland. Vandaag, studenten Civiele Techniek Faculteit hebben zowel de kennis van de technische vakken en een goede beheersing van het Engels.

Het is het vermelden waard, dat zijn afstuderen aan de CUT (studies in het Engels) zal een kans voor de bouwvergunning aanvraag, na bepaalde wettelijke eisen wordt voldaan. Na een twee jaar durende stage periode zal de afgestudeerden ook een kans om toe te passen voor de Europese Unie ingenieur graad, die wordt geëerd in alle landen van de Europese Unie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
Locations
Polen - Krakau, Woiwodschap Klein-Polen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates