Bsc civiele techniek

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc civiele techniek

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

bsccivileng201Ontvang zowel je bachelor en master's degree in de civiele techniek in slechts vijf jaar. MSOE is de enige universiteit in de staat om een ​​periode van vijf jaar, eerstejaars-to-masteropleiding in de civiele techniek te bieden

Ontvang zowel je bachelor en master's degree in de civiele techniek in slechts vijf jaar. MSOE is de enige universiteit in de staat om een ​​masteropleiding van vijf jaar aan te bieden. Op het gebied van civiele techniek biedt MSOE op het gebied van civiele techniek een breed opleidingsonderdeel dat betrekking heeft op elk van de traditionele gebieden op het gebied van civiele techniek: bouwtechniek, milieutechniek, waterbouwkunde, transport, bouw, landmeting en geotechniek. Studenten zullen dan krijgen een grondige vaardigheid en design vaardigheden in een van deze drie gebieden:

 • Bouwtechnische: Ontwerp de structuren in verband met gebouwen, bruggen, dammen en andere infrastructurele elementen
 • Milieu-engineering: Ontwerp systemen voor de productie van drinkwater, de behandeling, de verwijdering en het hergebruik van afvalwater, lucht toelaat en luchtverontreiniging, het beheer van vaste en gevaarlijke afvalstoffen, en vervuiling sanering
 • Water resources engineering: Ontwerp systemen om de natuurlijke watervoorraden, met inbegrip van drinkwater distributiesystemen, afvalwater systemen voor het verzamelen, regenwater transportsystemen, en het ontwerp van grondwaterputten beheren
 • Construction Management: Estimate, planning en het beheer van de bouw van civieltechnische projecten waarbij de openbare infrastructuur zoals wegen, bruggen en waterzuiveringsinstallaties en meer

Voor studenten met een interesse in de bouw engineering, kan electieve cursussen worden genomen van nationaal gerenommeerde bouw management programma MSOE's.

Er is geen beter moment dan nu om een ​​carrière in de civiele techniek. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics projecten die burgerlijk ingenieurs in Amerika groei van de werkgelegenheid van 24 procent zullen ervaren in de komende tien jaar, gevoed door een aanzienlijke behoefte aan investeringen in de Amerikaanse infrastructuur. Omdat je programma MSOE's zal eindigen met een bachelor en master's degree, zult u volledig voorbereid om de grond lopen te raken zijn.

De resultaten

De CVE-programma is nieuw, dus plaatsing tarieven zijn nog niet. Echter, de projectie voor de werkgelegenheid is uitstekend, net als alle andere MSOE opleidingen. Entry-level civiel ingenieurs kunnen verwachten jaarsalarissen in het midden van de $ 50.000 range.

Het veld

Burgerlijk ingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de infrastructuur die nodig is om de beschaafde samenleving. Dit geldt ook voor gebouwen waarin we wonen en werken, transport systemen, zoals wegen, spoorwegen en luchthavens, faciliteiten om onze natuurlijke waterbronnen te beheren, en systemen voor het verzamelen, behandelen en verwerken van afvalwater en vaste afvalstoffen.

Civiel ingenieurs werken in het algemeen binnen in kantoren. Maar ze kan enige tijd buiten op de bouwplaats te besteden aan operaties te controleren of het oplossen van problemen op de site.

Misschien wilt u CVE overwegen als je ...

 • Zijn in staat om te plannen, directe en controle over de activiteiten en het werk van anderen
 • Zijn in staat om wiskunde en gedetailleerde werk te doen met een nauwkeurigheid
 • Beschikken over sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Zijn in staat om tekeningen of foto's als 3-D objecten te visualiseren
 • Geniet van het werken in teamverband

Curriculum van jaar tot jaar

Freshman Year

Krijgen een solide basis in wiskunde, chemie en de bouw basics je eerste jaar.

Junior jaar

Begin neemt cursussen in verband met het specialisme van uw keuze - bouwtechniek, milieutechniek of water resources engineering. Daarnaast leren een aantal zaken basics zoals hoe projectteams en management principes te leiden.

Sophomore Year

Meer informatie over factoren die van invloed zijn structuren, met inbegrip van materialen, krachten en geofysica. U zult ook slijpen uw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden tweedejaars jaar.

Laatste jaar

Zet uw klas kennis op de proef gesteld als jij en je team werken aan je senior design project. U zult ook beginnen met level cursussen sommige masteropleidingen nemen als je voor te bereiden voor uw vijfde jaar.

vijfde jaar

Voltooi master niveau cursussen om dit jaar af te studeren met zowel een bachelor en master's degree in de civiele techniek. U vindt hier ook een compleet Capstone ontwerpproject.

Programma onderwijsdoelstellingen

Programma educatieve doelstellingen zijn breed uitspraken die beschrijven wat afgestudeerden wordt verwacht dat zij te bereiken binnen een paar jaar van afstuderen. De doelstellingen van de Bachelor of Science / Master of Science in de Civiele Techniek (CVE) -programma programma er als volgt uit:

 • Afgestudeerden van de CVE-programma die ervoor kiezen om de registratie voort te zetten als een professionele ingenieur of certificering als een professionele bouw manager zal, na het bereiken van de vereiste jaar werkervaring in de relevante licentie-bestuur bepaald, te bereiken dat onderscheid.
 • Afgestudeerden van de CVE-programma zal de mogelijkheden na te streven om hun technische en professionele vaardigheden te bevorderen door middel van een leven lang leren.
 • Afgestudeerden van de CVE-programma zal een verbintenis tot hun beroep en hun gemeenschap te tonen door deel te nemen en het verstrekken van leiderschap voor de professionele verenigingen en / of openbare diensten.
 • Afgestudeerden van de CVE-programma in staat om complexe systemen en processen binnen realistische beperkingen te evalueren zal zijn, zoals de gebruikelijke normen van de praktijk, kosten en duurzaamheid.
 • Afgestudeerden van de CVE-programma die ervoor kiezen om dit te doen staat zal zijn om te verplaatsen naar geavanceerde management posities, met de business, communicatie, leiderschap en teamwork vaardigheden die nodig zijn.
 • Afgestudeerden van de CVE-programma zal de mogelijkheid hebben om passende cursussen van de actie vast te stellen in situaties waarbij tegenstrijdige professionele en ethische belangen.

Student Outcomes

Student uitkomsten zijn smaller uitspraken die beschrijven wat studenten wordt verwacht om te weten en te kunnen doen op het moment van afstuderen. De student uitkomsten van de Bachelor of Science / Master of Science in de Civiele Techniek (CVE) programma er als volgt uit:

 1. het vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen
 2. Het vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren
 3. Het vermogen om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om te voldoen aan de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen zoals economische, milieu, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, fabricage en duurzaamheid
 4. Een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams
 5. Een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen
 6. Een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid
 7. Het vermogen om effectief te communiceren
 8. de brede opleiding nodig om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen
 9. een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren
 10. Kennis van hedendaagse problemen
 11. Een vermogen om de technieken, vaardigheden en moderne techniek te gebruiken die nodig zijn voor de technische praktijk
 12. Leg basisbegrippen in het bedrijfsleven, met name op het gebied van project management, leiderschap, financiën en economie
 13. Leg basisbegrippen in de wet en de openbare orde, en het ontwikkelen van aanbevelingen over kwesties van openbare orde in verband met de civiele ingenieursberoep
 14. Demonstreer de mogelijkheid om masters-niveau kennis toe te passen in een gebied van specialisatie
 15. Neem deel aan professionele organisatie en dienstverlening aan de gemeenschap activiteiten
 16. Het vermogen om (1) uit te leggen op het belang van professionele licentiestatus, en (2) slagen voor de Fundamentals of Engineering (FE) examen voorafgaand aan het afstuderen

Neem contact op met Kayla Maule bij maule@msoe.edu of Whatsapp op +1 414 573 9883 voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
35,000 USD
Locations
Verenigde Staten - Milwaukee, Wisconsin
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Milwaukee, Wisconsin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan