Bsc Computing En Informatiesystemen (Hons)

Bradford College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc Computing En Informatiesystemen (Hons)

Bradford College

BSc Informatica en informatiesystemen (Hons)

Cursusoverzicht

Computing and Information Systems is een veelzijdige opleiding, met als doel om u een sterke basis in de technische, theoretische en organisatorische vaardigheden die nodig is om succesvol te zijn in de competitieve Computing industrie geven. Modules gericht op computerbeveiliging, mobiele applicatie-ontwikkeling en de wiskundige kant van de computer zijn ontworpen om u een breed overzicht van de sector te geven, voordat je dus specialiseren in de gewenste regio tijdens uw laatste semester.

Uw training op de praktische kant van de cursus zal worden onderbouwd door theoretische werk, die je inzicht zullen helpen en kunt u effectiever vooruitgang. Daarnaast zal groepswerk en persoonlijke begeleiding bieden u de mogelijkheid om uw organisatie en time-management vaardigheden te ontwikkelen, eigenschappen die essentieel zijn voor succes in de computer industrie.

Cursus Structuur

Op niveau 4, zul je beginnen met de technische en academische vaardigheden die je zal opzetten voor verdere studie en werk te verwerven. Naast wordt ingevoerd om de theorieën die de ontwikkeling van de computer informatie systemen en geïntegreerde toepassingen te onderbouwen, zal je technisch worden opgeleid om een ​​evenwichtige aarding voor verder onderzoek vast te stellen.

Tijdens niveau 5, zal je studie gericht op het analyseren en ontwerpen van informatiesystemen, alsmede het implementeren van oplossingen, het gebruik van probleemoplossende technieken. U zal ook deelnemen aan een groepsproject, om vaardigheden in project management, organisatie en punctualiteit, die essentieel zijn voor uw uiteindelijke niveau van de studie te bereiken.

Bij het bereiken van niveau 6, zal je de vaardigheden die je al hebt verworven tot een gevorderd niveau, terwijl het kritisch analyseren van uw werk door middel van onderzoek te ontwikkelen. Je zal ook rekening houden met de rol van informatie-systemen in bedrijven en inzetbaarheid vaardigheden. Het eindniveau van de cursus culmineert in de productie van een afstudeerproject, dat een product van uw individuele technische en academische vaardigheden zal zijn.

Leermethoden

De cursus maakt gebruik van een breed scala van leermethoden met een focus op praktische workshops. Deze zijn ontworpen om u toestaan ​​om uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

Bovendien, hoewel contacturen zijn tutor en in groepsverband, zelfstandig leren wordt steeds meer ontwikkeld in de loop, en actief aangemoedigd voor je persoonlijke ontwikkeling, het gebruik van problem-based oefeningen en relevante scenario's te helpen dit proces.

Werkvormen

Concepten en theorieën die worden gepresenteerd door middel van lezingen worden vervolgens onderzocht en ontwikkeld tijdens tutor geleid tutorials en studenten onder leiding van seminars. Case studies en interactieve workshops worden eveneens uitgevoerd om te helpen leren, en er is een sterke focus op Personal Development Planning, die tot doel heeft om u voor te bereiden op de werkgelegenheid en overwegen ethische, sociale en juridische kwesties die de computer professional kan worden geconfronteerd.

Bovendien, hoewel contacturen zijn tutor en in groepsverband, zelfstandig leren wordt steeds meer ontwikkeld in de loop, en actief aangemoedigd voor je persoonlijke ontwikkeling, het gebruik van problem-based oefeningen en relevante scenario's te helpen dit proces.

Aanslag

Assessment is gericht op de praktische en professionele vaardigheden die nodig zijn door de industrie, en daarom zul je specifiek gericht worden op het afleiden van een oplossing voor een bepaald probleem door het onderzoeken, analyseren en evalueren van de kwestie. Dit creëert een werklast die vooral praktisch, maar zal worden onderbouwd door middel van geschreven werk, zoals rapporten en essays. Groepswerk wordt ook gebruikt om eventueel overdraagbare vaardigheden te bevorderen.

What's Next?

De veelzijdigheid van de cursus betekent dat afgestudeerden een aantal van loopbanen in de sector informatiediensten, die Web Developers, System Programmeurs, Business Analisten en Kennis ingenieurs behoren kunnen overwegen.

Toelatingseisen

180 tarief punten met GCSE's in de rang C of hoger in de Wiskunde en Engels, of gelijkwaardig.

Internationale equivalenten van erkende instellingen zijn welkom. Internationale studenten vereisen ook een goedgekeurd Engels taal kwalificatie.

Vergoedingen Informatie

Wij geloven dat kwaliteit graden de aarde niet zou moeten kosten. Dat is waarom onze concurrentiepositie collegegeld bieden u een kwaliteit ervaring dat meer onderwezen uren dan die bij de meeste universiteiten, goede niveaus van toegang tutor, en ondersteuning bij kleine onderwijs groepen omvat.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,400 GBP
Internationaal zijn € 7800/year
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bradford, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates