bsc creatief computergebruik

St Martin’s Institute of Information Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc creatief computergebruik

St Martin’s Institute of Information Technology

BSc Creative Computing

&nbsp

De Universiteit van Londen is echt een van de grote universiteiten van de wereld. Een federatie van 18 wereldklasse Hogescholen en 10 gespecialiseerde instituten, heeft zijn reputatie voor hoge academische standaarden is gebouwd op de uitstaande onderwijs en onderzoek van de hogescholen sinds 1836. University of London graden worden internationaal erkend door overheden, universiteiten, werkgevers en beroepsorganisaties als zijnde van de hoogste academische kwaliteit.

Sinds 1858, hebben de universiteit van Londen graden toegankelijk voor studenten over de hele wereld door middel van de Universiteit van Londen Internationale Programma's, de langste staande flexibel en afstandsonderwijs programma's in de wereld geweest. In de loop der jaren hebben veel bijzondere mensen die hebben gestudeerd aan de Universiteit van Londen Internationale Programma's onze wereld gevormd.Oud-studenten zijn onder andere zeven Nobelprijswinnaars, de leiders van de landen van het Gemenebest, ministers, beroemde auteurs, academici, rechters en zakelijke leiders. Vandaag de dag, de Universiteit van Londen Internationale Programma's is echt een internationaal karakter met meer dan 52.000 studenten in meer dan 190 landen.

Academische richting voor alle cursussen aangeboden via de universiteit van Londen Internationale Programma wordt geleverd door Colleges van de Universiteit. Academici bij deze Colleges ontwikkelen van de syllabi, de voorbereiding van de studie materialen, en zijn verantwoordelijk voor de beoordeling van studenten. Dit betekent dat studenten profiteren van de academische discipline en leading-edge onderzoek door de Colleges. Het zorgt er ook voor dat de standaard van de award aan internationale programma's studenten wordt gehandhaafd op hetzelfde niveau als de standaard van de uitspraak heeft gedaan aan studenten die studeren aan een van de colleges van de universiteit.

In het geval van de undergraduate opleidingen in de informatica, is academische richting verzorgd door Goldsmiths. Opgericht in 1891, Goldsmiths is internationaal bekend voor onderwijs en onderzoek in de creatieve, culturele en cognitieve disciplines. Zijn karakteristieke houding te leren stimuleert studenten om ideeën te verkennen, uitdaging grenzen, onderzoeken frisse manieren van denken, en strekken hun geest intellectueel en creatief. De afdeling Informatica aan Goldsmiths ziet interdisciplinariteit tot de kern van zijn identiteit, lopen undergraduate en postgraduate opleidingen die de toepassing van informatica voor de kunsten, media, muziek, design, games, psychologie en bedrijfsleven omvatten.

Na succesvolle afronding van hun studie, krijgen studenten een universiteit van Londen graad of diploma.Hoewel de normen van deze awards worden gehandhaafd op hetzelfde niveau als de normen van onderscheidingen aan studenten die studeren aan Goldsmiths, de prijzen zijn te onderscheiden van graden of andere kwalificaties die door Goldsmiths. Het certificaat dat de studenten na afstuderen zal worden bepaald dat de student is ingeschreven bij de Universiteit van Londen en bekroond met een universiteit van Londen graad of diploma. Het zal ook worden vermeld dat onderzoeken werden uitgevoerd door Goldsmiths.

Academische richting voor deze cursus wordt verzorgd door Goldsmith.

De graad wordt u voorzien van de kennis van de vaardigheden die nodig zijn om u een creatieve computer professional te maken. Informatica is een belangrijk aspect in de moderne entertainment, cultuur, recreatie en kunst scene, en deze mate zal voorbereiden op een meer formele manier professionals die wensen om dit zeer spannende industrie aan te sluiten.Terwijl u de elementaire informatica-elementen te leren, zul je de technieken van de computer multi-media mogelijkheden.


Dit Degree is voor u als u

Willen een carrière in de informatica, media, kunst en design industrie met behulp van moderne computer-instrumenten na te streven.

Wens om het onderzoek vaardigheden te verwerven om over te gaan tot hogere studies in het proces van nieuwe media ontwikkeling.

U wilt leren hoe te gebruiken en te ontwerpen software applicaties, het gebruik van media framework en ontwikkeltools.


Kenmerken van de Degree

Deze graad is een unieke kwalificatie die tot doel heeft de kenniskloof tussen creativiteit en de kracht van de technologie in het benutten van de creativiteit van individuen te overbruggen. Het geeft je de mogelijkheid om een ​​technisch bekwame creatieve kunstenaar, in staat om technische hulpmiddelen te gebruiken om creatief te produceren kunst, geluid & beeld werk geworden te geven.

De mate zal worden gewaardeerd door werkgevers die op zoek zijn naar mensen die de mogelijkheid hebben om computergebruik creatief te gebruiken in de verschillende gebieden van kunst en design kunnen aantonen, met name in de film-en commerciële-industrie, website design, maar ook in de ontwikkeling van games.

De aanbesteder van dit programma is de Universiteit van Londen lood college Goldsmiths.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Malta - Ħamrun
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Malta - Ħamrun
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan