Bsc cum laude af in architectonische technologie

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in architectonische technologie

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Architectural technologen helpen om projecten te brengen tot bloei door middel van het maken van de technische beslissingen die nodig zijn om het ontwerp problemen op te lossen. Zij hebben behoefte aan een goed begrip van de processen van ontwerp en de bouw en de management tools, in het bijzonder CAD, voor de communicatie van informatie over het ontwerp. De vaardigheden die zij nodig zijn breed, van ontwerp en architectonische compositie, technische analyse en presentatie, de business en management vaardigheden die nodig zijn voor het contract inkoop en administratie. Ontwerp en ontwikkeling is een steeds complexer vraagstuk, waarbij de vorming van ontwerpvoorstellen en gedetailleerd besluitvorming vereisen deskundige en professionele oordeel.

Deze cursus is zo opgezet dat je leert om het multidisciplinaire karakter van de gebouwde omgeving op prijs stellen, en krijgen een brede kennis van de aangrenzende disciplines. U zult de vaardigheden en kennis te verwerven om uw carrière te ontwikkelen in een architectonisch ontwerp instelling samen met architecten, ingenieurs, taxateurs en andere professionals, de praktijk particulier, of leiden van een bedrijf of als een partner of een co-regisseur met andere professionals in de architectuur en bouw industrieën. Je zal ook de ontwikkeling van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Part-time aanvragers: De concurrentie voor onze part-time-bouw-gerelateerde opleidingen is sterk en we hebben een beperkt aantal plaatsen. Om teleurstelling te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u van toepassing zijn op 30 juni 2017.

Inhoud

Onze bouw cursussen delen een gemeenschappelijke Jaar 1, zodat studenten omgaan met die studeren verschillende wegen, krijgen enige kennis van het werk van alle professionals die werkzaam zijn in de bouw, het bevorderen van het interdisciplinaire karakter van de moderne bouw. Tijdens de cursus, de bouw technologie en management centraal staan, is de kwestie van de veiligheid en gezondheid aan bod, en het belang van duurzaamheid wordt beschouwd.

Al onze cursussen worden geleverd met behulp van een onderzoek op basis van blended learning aanpak met workshops, lezingen, tutorials en zelfstudie. Onze-technologie ondersteund leren ondersteunt zelfstudie via synchrone online lezingen, tutorials en seminars, die worden afgevangen en opgeslagen, zodat u sessies online opnieuw na het evenement. Wij beoordelen uw leren door middel van een verscheidenheid van methoden, waaronder projectmatig werken, essays en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie 1 - Construction Technology en de landmeetkunde
 • Technologie 2 - Building Design & Environmental Engineering
 • Technology 3 - Building Science and Structures
 • Beheer 1 - Gebouwde Omgeving en Graduate attributen
 • Beheer 2 - Project, commerciële en organisatorische Milieu
 • Ontwerp 1 - Ontwerp Principes

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technology 4 - Stof en prestaties
 • Technology 5 - Building Services Techniek
 • Technology 6 - Structures Principles
 • Beheer 3 - juridische, economische en Organisatiebeleid
 • Beheer 4 - Construction Project Based Learning
 • Ontwerp 2 - Design Project 1

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie 7 - duurzaam ontwerpen voor de bouw
 • Technologie 8 - Renovatie en Onderhoud
 • Ontwerp 3 - Design Project & Fire Safety
 • Beheer 6 - Professional Practice
 • Design 4 - Design Project 2
 • Beheer 10 - Duurzame ontwikkeling en Lean Construction

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u dezelfde inhoud te bestuderen, gespreid over vijf jaar.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Architectural Technologen, het Chartered Institute of Building, en het Chartered Association of Building Engineers.

"CABE is trots om de opleidingen binnen de gebouwde omgeving accrediteren bij de Universiteit van Westminster. Dit brengt ons dichter bij de getalenteerde studenten die hun wereldwijde toekomst te bouwen als Chartered Building Engineers en andere professionals binnen de industrie. " Chartered Association of Building Engineers.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates