Bsc cum laude af in bedrijfsinformatiesystemen

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in bedrijfsinformatiesystemen

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Werken in de wereld van de informatiesystemen kan spannend en de moeite waard zijn, omdat bedrijven meer en meer afhankelijk van informatiesystemen geworden voor innovatie, besluitvorming en dag-tot-dag operaties te ondersteunen. Het creatieve gebruik van informatiesystemen kunnen organisaties transformeren en succesvolle ondernemingen vergen hybride managers en analisten die kan beoordelen en gebruik maken van de instrumenten, peilen naar de risico's en vormen de belangrijkste inzichten en goede richting voor de strategische business planning.

Deze cursus ontwikkelt je inzicht in de zakelijke uitdagingen van een onderneming, en uw vermogen om zwanger te worden en te beheren oplossingen die in toenemende mate zijn ICT-afhankelijk. U zult uw vaardigheden van het oplossen van problemen en informatiesystemen modellen integreren met uw kennis van bedrijfsprocessen en omgevingen. Je zult in staat zijn om te raadplegen over, steunen of de ontwikkeling van de technologische platforms van een onderneming om concurrentievoordeel te behalen, het opbouwen van een carrière in de rollen, variërend van systemen ontwikkelaar om business manager.

Inhoud

In deze cursus krijgt u een duidelijk perspectief van de huidige aard en de praktijk van zakelijke informatie-systemen te geven. In jaar 1 wordt u kennis met de belangrijkste fundamentele concepten en in jaar 2 en jaar 3 vindt u de specialist thema's die u het meest interesseren volgen. U vindt een aantal modules aangeboden door Westminster Business School nemen.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Jaar 1 modules bieden de fundamenten waarop u uw inzichten zullen bouwen in de zakelijke omgeving, informatiesystemen en de beschikbare technologieën. U zult ook de ontwikkeling van essentiële vaardigheden, zoals het analyseren van de behoeften van klanten, informatie modellering, zaken wiskunde, academisch schrijven en communicatie.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Jaar 2 is de ontwikkelingsfase van de cursus. De focus van de modules zal voornamelijk op het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen, project management, e-commerce en begrip beschikbare oplossingen in databases, web-interfaces of analytics. De Professional Practice module heeft betrekking op professionele en ethische kwesties en carrière management. Je hebt ook de flexibiliteit om een ​​optie module te nemen aan een relevant gebied van uw keuze in elk semester.

Uitgebreide stage jaar

U krijgt de kans om een ​​jaar lang stage duurt tussen Jaar 2 en 3 jaar, waardoor u praktische vaardigheden om je theoretische kennis te begeleiden, en brengen u een voorsprong op de concurrentie op de arbeidsmarkt hebben.

Sommige van onze oud-studenten zijn geplaatst in grote ondernemingen, zoals Accenture, Capita, Carphone Warehouse, GlaxoSmithKline, IBM, Lloyds TSB, Logica, Microsoft en Volkswagen, terwijl anderen in kleine geplaatst om midden-en kleinbedrijf.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Jaar 3 modules zal uw kritische, evaluatieve en strategisch denken te ontwikkelen. U zult kijken naar de strategieën en methoden die organisaties gebruiken om informatiesystemen oplossingen geschikt voor gebruik, veilig, passend en noodzakelijk zijn voor het bereiken van de rand markt te leveren. Je hebt ook de mogelijkheid om opties te kiezen bij het starten van een eigen bedrijf of gaan verder in business analytics. Er zal een dubbele project module waarin je je kennis en vaardigheden te gebruiken, uit te voeren onafhankelijk onderzoek en onderzoek, en een oplossing voor een probleem van uw keuze te ontwikkelen.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules op niveau 5 en niveau 6 te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

De erkenning van beroepskwalificaties

De cursus is geaccrediteerd door de British Computer Society (BCS).

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan onze Bachelors graad toelatingseisen te bieden. Voor meer informatie bezoek kic.org.uk/westminster-london

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan